Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noční můra

23. 02. 2000
0
0
1565
Autor
Laďa

Když chrápeš s jiným, vznesl jako omluvu tenhleten mladík, kterého tolik miluju. Cítím se dotčena, chce se mi plakat, je to ale ničema, nechce mě chápat. Miluji ho nade vše, co mohu k tomu říct, měl by takhle z večera o jiných věcech snít. Nikdy mu nejsem nevěrná, byť sto let budu žít, ta noční můra dotěrná mu dává v noci bdít... ...a k ránu přijde klid.
Dantte
02. 01. 2001
Dát tip
Láska je moc fajn zařízení, ale musí jít skutečně o lásku a ne jen o "vlastnění".. Je snadné ukázat prstem, ale to už potom není láska a mezi láskou a nenávistí je jen neznatelná , snadno překročitelná hranice. Pokud má Tvůj verš inspiraci ve Tvém životě - hledej dál objekt své budoucí lásky, vyplatí se to.

Laďa
02. 01. 2001
Dát tip
Dantte doufám, že si přečteš nějaká moje, podle mě, kvalitnější dílka. :-) Zde je "vtipem", že mého milého trápí noční můra a pak chudák neví, co je sen a co realita. Jinak máš ale pravdu, i když právě tenhle objekt je ten nejlepší. :-)

Prokletí
21. 11. 2000
Dát tip
chňápu a mlčím... m.

Laďa
20. 11. 2000
Dát tip
Divil by ses. Opravdu to řekl, ale i to ostatní je pravda. A je to mnohem mnohem delší báseň.

Prokletí
17. 11. 2000
Dát tip
*Noční můra: kromě pofky mi husí kůži přináší i to, že Ti Tvůj (doufám, že bývalý) nejspíš řek o "chrápaní" doopravdy... m.

McCoal
17. 04. 2000
Dát tip
Pěkné, asi budu muset začít číst víc básniček. Fakt se mi to líbilo.

Merle
23. 02. 2000
Dát tip
dobře řečeno...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru