Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hluchá svědkyně

21. 05. 2021
0
0
177

Už jako maličká jsem se narodila napůl hluchá. A tak proto že jsem slyšela jen málo věcí a bydlí ve staré čtvrti města se dosud celkem nic moc nedělo, až na jeden zvláštní večer. Když jsem seděla na balkoně našeho domu který stál v poklidné čtvrti se stalo něco zvláštního. A protože každý z domů měl jiný plot a byl jinak stavěny tak jsem měla perfektní výhled na sousedův dům naproti i přesto že jsme měli nízký živý plot. A proto že jsem maličká osmi létá holčička a sem hluchá tak jsi tam vždy četla knížky v tom sem tam ně co spatřila a proto že jsem byla zvědavá tak my to nedalo se tam podívat. Všimla jsem si, že u sousedky naproti se pohybuje zvláštní stín když jsem si vzala dalekohled, tak jsem si všimla, že to byla postava. Také jsem si všimla, že v rukou něco drží. Tak pro to že jsem rukou držela dalekohled tak se podívala blíž, tak jsem zjistila, že to byl nůž a pistole. A tak jsem vzala dalekohled a vzala si tenisky šla jsem pomalu na zahradu. Tam jsem se proplížila živým plotem kousek k ní do zahrady. V tom jsem si všimla, že ji ten muž začal vyhrožovat. Že když neudělá co chce, tak ji zabije. A tak nejen to dokonce ji i sexuálně napadne. A tak se i stalo. Když bylo po všem, tak ji podřízl krk a vykradl ji dům a utekl. už Ale přece jen ji ještě odvlekl z kuchyně do koupelny a tam ji hodil do vany. To ještě netušil že ho přitom někdo viděl ale neslyšel. A pro to že jsem nemocná tak sem bohužel nic neslyšela jen to viděla. Tak sem chvíli počkala a když bylo po všem tak jsem se tajně vloupala do domu a tichým hlasem zavolala.

Klára:„ Haló je tam někdo!!“

Ale nikdo se neozýval tak jsem se rozhlížela všude kde jsem mohla. Když jsem vešla do kuchyně tak jsem se lekla. Ale mezitím mě zahlédl.

Klára:„ ÁÁÁ POMOC!!!!“

 

 

 

 

2.

Ale než někdo došel tak jsem sešla podívat dál. V kuchyni byla spousty krve a táhla se směrem do koupelny. Když jsem došla do koupelny tak jsem tam spatřila ležet mojí sousedku celou nahou ve vaně měla podřezaný krk a v očích ji byl vidět vyděšený výraz. Já jsem utekla a utíkala jsem za svými rodiči tam jsem ji to všechno povykládala. A poté jsem chytla mámu za ruku a vedla jsem ji tam když jsme tam došly, tak mě máma uvěřila a jen řekla.

Máma – Alena:„ Znakovou řečí my řekla. Počkej tady a já mezitím zavolám Policii.“

A tak jsem tam zůstala. Zůstala jsem tam do té doby dokud se máma nevrátila. Ale pro to že mi je ještě 8 let a nemám s toho rozum tak se šla za maminkou.

Mama – Kláry:„ Kláro co tu děláš?? Ví že jsem ti říkala, že máš zůstat doma.

Klára:„ Ale mami já se bojím.“

Mama – Kláry:„ Tak poť. A zajdeme spolu na policii. A tam jím to všechno řekneš.“


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru