Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

běž na ušní !

22. 05. 2002
1
0
2055
Autor
Josefk

když na něco myslím, mám periferní slyšení ... a potom slyším často tuhle větu (Suchý - vesnice s rybníkem, koupací ráj)

V sobotu, na naší každodenní procházce přírodou, jsme viděli  ve velké kalužině dvě plovoucí užovky. Měli jsme co dělat, abychom udrželi psa, který by se s nimi rád seznamoval. Jeho svalnatého těla nabitého energií pak manželka využila jako šlepru při zdolávání kopce.

 

Jak tak na vodítku spěchala, slyšel jsem mezi funěním a praskáním větviček, jak říká : Tady jsme chodívali s našima na Suchý...

Já na to: To ses asi spletla ? na Suchý se chodilo přes Hrádkov !

Manželka překvapeně: Na jaký Suchý ? Já jsem přece říkala, že tady chodili vaši na suchohřiby !

 

....měl bys jít na ušní !


clovrdik
13. 11. 2002
Dát tip
:-))) pěkná momentka a i debata pod ní :-))) ten seroucí dědek nemá chybu :-)) TIP za pobavení

Josefk
23. 05. 2002
Dát tip
nebyli ani žlučáci :-) Norek - taky mám jeden: Cizí děda seděl pod mezí a dělal tu větší potřebu. Byl tam jaksi dlouho, tak jeho vnuk na něj volal: dědo, co tam děláte? serete si na šráky? a děda na to: coooo? šráky ? na ty já seru....

Naši taky chodili na suchohřiby...:o)

Norek
22. 05. 2002
Dát tip
Kamarádovi jednou ukrad děda LEOčtení. Kamarád se za ním přihnal a povídá: "Dědo, kam jsi dal to LEOčtení?" A děda na to: "Cože? Na leštění?? Kamarád ho pak taky poslal na ušní, ale LEOčtení má děda asi do dnes.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru