Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dračí Andělé 2.kapitola

20. 08. 2021
0
0
96
Autor
Nevia7

Uběhlo pár dní a ona stále cítila jeho přítomnost ve svém domě. ON neodešel a zůstal v této Sféře. Bez fyzického těla nemohl zprvu fungovat tak jak by chtěl. Bral tedy energii i s jejího těla a biopole. Cítíla se víc a víc unavená.

"Hele takhle to vážně nejde! Co po mně vlastně chceš? Já nechci odejít na druhou stranu. Ještě ne! Mám tady hodně nedokončené práce a nemám za sebe nikoho kdo by ji plnohodnotně dokončil či převzal."
"To jsem si myslel i já a vidíš. Svět jde dál svým tempem a KDE jsem já? Kolik lidí si dnes vzpomene kdo jsem byl. Museli se naučit žít bez mých rad."
Snažila si ho nevšímat. Ignorovat přítomnost jeho NE LIDSKÉ a přesto tolik blízké energie. Přistihla se že o NĚM stále více hovoří. S přáteli, dokonce doma s tím kdo stále ještě figuroval na jejím oddacím listě. Vzpomínala na jeho výroky,rady, společné zážitky a začleňovala je do denního života.
Dny plynuly a ona si víc a víc uvědomovala jak je strašně sama a unavená. Kolikrát ji napadlo že odejít s NÍM na druhý břeh by BYLO řešením. Že už přeci dala dětem, lidem, firmě tolik a zpět krom finančního ohodnocení plyne k ní velmi, velmi málo.
Tak jednou zase seděla u pracovního počítače a odpovídala na stále se opakující dotazy klientů, když se ozval ON.
"Podívej buď se za chvíli zhroutíš nebo s tím něco uděláme. Ano měl jsem tě odsud odvézt. Ale mohu také zůstat. Zkusíme náš další společný nestandartní experiment? Přijmeš mou pomoc a dáš si říci?" 
Usmál se a mrkl na ni. Bylo to neskutečné. Kdyby nebyla tím kým byla, musela by se vyděsit s té představy, že ON teď patřící do UPLNĚ JINÉHO SVĚTA tu zůstane s ní a bude jí pomáhat.
To ale ještě zdaleka netušila KAM se bude vše ubírat a jak bleskovým tempem!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru