Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

… Máš ,má MEREDITH, dávno spát …

26. 02. 2000
2
0
1118
Autor
Daimon Terr

Tohle jsou asi smutné myšlenky sedláka,který zkrachoval na svém „ranči“ …!
Ať žije konec zemědělství v Čechách a na Moravě …!
Ať žijou ti kreténi,co tohle dopustili …!!!

Máš, má kravičko, dávno spát …! Vždyť i píseň ptáků končí … Zítra … Řezníci …! Se přijdou ptát … Kdy život Ti prostě ukončí …! Vždyť víš, jak mám Tě rád …! Ale nechci jim lhát … Dotace nejsou …! A Ty … Nemáš co žrát … Vím …! Že jsem zrádce …! Ale musím … Tě na jatky odevzdat …! V dobytčáku špinavém …! Smrti …! Přijíždíš vstříc … Naposled hladím … Tvůj huňatý líc … Dostal jsem prachy na ruku … Teď musím už jít …! Sbohem … Má milá … Kravičko Meredith …! Tvým příbuzným … Rozebraným na součástky …! Tě vedou blíž …! Na hlavě cítíš …! Kovových kleštin stisk …! Ochromí Tě …! Strašná bolest …! V poslední chvíli … Vidíš … Záblesk nože …! Cítíš …! Tupou bolest …! V hrdle … A pak …! Už není nic … Buď SBOHEM …! A pozdravuj přibuzné … Milá … Hodná … Kravičko Meredith … … A mezitím Tvé tělo zpracuje speciální program,zvaný - KONZERVÁRNA …! Rozcupuje a zapakuje všechno do souborů typu – KONZERVA:\ HOVĚZÍ LIGHT \ *.* Nebo KONZERVA:\ HOVĚZÍ VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ \ *.* ….! A ta masožravá zvířata jménem LIDÉ, pak Tvé zapakované tělo SEŽEROU …! To je pěkně zkurvená realita života …! Omluva neexistuje …! Přesto se omlouvám za ty masožravce …! Můžeš jim to odpustit …? Milá … Hodná … Kravičko M.E.R.E.D.I.T.H …?
Print
11. 03. 2000
Dát tip
Ty umíš vždycky něco jinýho a něco jinak!!!!!!!!!! WOW!!!!!!! Pořád běháš????????

Merle
28. 02. 2000
Dát tip
Jako masožravec musím uznat, že jsi mě dojal (ne dojil) ikdyž od tebe se už to dá očekávat. Rád bych jedl maso ještě míň, ale zelenina je pro mě takřka nestravitelná (nemyslím chuťově) což dělá vegetariánství u mě holou nemožností.
Tip myšlence na podporu

zolli
27. 02. 2000
Dát tip
Hm ja naopak nejim ctyrlistky ale hovezi.
Jako napad dobry, jestli to bylo mysleny vazne, /jako ze vazne nevim/ zklamu ale nejsem obhajce Šílených krav. Nejak se mne vic dotykaj lidsky veci nez konzervy, ale...

sidi
27. 02. 2000
Dát tip
Daimone, týráš ve mě masožravce. Že bych s tím zkusil něco udělat?
zolli: "Nejak se ..."
sidi: Ó jak vznešené a povrchní. (promiň, jsem dneska nějak nabroušený, jako řeznický nůž)

Astrálka
27. 02. 2000
Dát tip
* hádam sa nebudeme škriepiť kvôli Hamé Babice a troche žranice :-)
* ja kľudne budem jesť kravičky, ktoré nemajú meno,( keď ho budú mať všetky, aj tak mi nechutia!:-)
* a pre ostatných, určite sa bude čoskoro dať kúsok chutného mäska naklonovať :-)

Sarken
27. 02. 2000
Dát tip
vždycky jsem chtěla být vegetarián, ale mám moc slabou vůli
stydím se

Ramona
26. 02. 2000
Dát tip
Nevím jak neplakat. Mít prsten, (rozumí se kouzelný !:-), měla bych statek, pak bych si vzala všechny M.E.R.E.D.E.A.T.H... do své péče. Nic jiného by nežraly, jen čtyřlístky:-)
~ ~ ~

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru