Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ledová královna

02. 02. 2022
8
5
262
Autor
Benetka

Vítejte na profilé drogově závislého. Neboť alkohol je droga. Říkají - nechlastej. Nebo aspoň ne tolik! Jo... Zamyslel se nad tím a řek si že udělá změnu a vymění propité weekendy za střízlivost. V sobotu se držel a měl jen tři píva po obědě. A večer pak nemohl usnout. V deset uléhal a v jedenáct se díval na hodiny a i o půlnoci a potom ještě v jednu a taky ve dvě... Ve tři se na to vysral a jal se skládat prádlo umývat nádobí a tak. A tak se taky tak na nechlastání v neděli vysral protože prostě když nemá své dvě promile tak prostě neusne... A to prý ještě že SUCHÝ ÚNOR! No... Jak to zpíval Kryl v jedné své písni: Odpověď čekáte? NASRAT JÓ NASRAT. Toš tak.

Na druhou stranu po každém večerním alkoholovém dýchánku druhý den ráno naprosto netuší cože to vlastně všechno dělal?! Ještěže si některé ty momenty může přečíst.

Dnes když sedl k PC tak zjistil že včera do notýsku čmáral svou další bázeň. A právě kdyby nebyla napsaná tak o ní ani neví. No a v hlavě prostě jen WINDEJSI. Jo. A často to ani nejsou okna ale rovnou výkladní skříně. 

A pro koho jiného bázeň než pro tu co k ní cítí to co cítí. Eh! Včera Jí řiká: Musím si na Tebe dávat pozor! Neboť jsi zlodějka. Trošku udiveně se na něj podívá a řiká: Čo som ti zasa ukradla?! No... Ne zase ale od první chvíle až doposud trvale. Chvilku přemýšlel že Jí to řekne: UKRADLA JSI MOJE SRDCE!

Nakonec Jí to neřekl. Stejně je to nic k ničemu o ničem.

No a dnes mu volá a řiká: Nič nechcem len som potrebovala na chvíľu vypnúť... A tak pak asi pět minut kecali. Slávi... Som strašně unavená. Nevládzem. A on který si před chvilkou dal elastické obinadlo na zápěstí pravé ruky Jí řiká: Já taky. Strašně moc mě bolí ručičky a už prostě nemůžu. Jsem nadělaný jak howado. Včera jeden kamion materiálu skládat rukama a dnes druhý. Ufff! To by položilo aj koňa. Slávi... Priveľa makáš. A Ty ne - Sedmikrásko?!  

A práce jako by se množila přes kopírák a tak makal dál a u toho píčoval a právě v tu chvilku Ona přišla. No... Jednou to přijít muselo. A je až s podivem že to trvalo bezmála téměř štyry roky... Úsměv. Neboť Slávek od svého otce do života pochytil jen jednu jedinou věc. Nadávat. Nadávky chrlí od rána do večera nepřetržitě. Pověstný dlaždič se může jít zahrabat. A Zlatohnědá mu řiká: Slávi - ako ti môžem pomôcť? Nemůžeš sluníčko moje. Prostě to nedávám a tak nadávam a... A ona mu odvětí:

HMMM... A TO JEŠTĚ NEMÁŠ KRÁMY!

 

 

A to ještě nemá krámy.........

__________________________________________________________________________________________

PES:

Mocmocmoc se všem případným čtenářům omlouvám za vulgarity ale jinak to napsat nešlo. Druhý úsměv.

 

 

NAPSAL Jí TA NEJKRÁSNĚJŠÍ SLOVA KTERÁ KDY VŮBEC ZNAL......

 

https://www.youtube.com/watch?v=YxJceD1gzuw&ab_channel=Benetomm

Jsi

Socha

Z ledu ztesána

A já

Paprsek světla

Od rána do rána


5 názorů

Kamamura
03. 02. 2022
Dát tip Benetka

Cywe... Naga Zen-Gi Dó má dalšího představitele!!!

To dnes musíme řádně oslavit. 

Tak to by byl ten veselý aspekt. A teď ten smutný:

 

Nebuď, Benetko, polštářem,

kráskám tesaným z ledu.

Zmrzlé srdce ni felčar s farářem

zpátky k životu "nieprivedú".

 

Když vídám tě v okolí znova a znova,

jak slzy a krev se ti po tvářích řinou;

ztrhaná křidla - Ikaros/Casanova,

chce se mi do tmy řvát - "Najdi si jinou!!!"


Zeanddrich E.
03. 02. 2022
Dát tip Benetka

Máš to hezké


dievča z lesa
02. 02. 2022
Dát tip Benetka, blacksabbath

láskyplné svetlo ... to je fuška od rána do rána***


annnie
02. 02. 2022
Dát tip Benetka

Ach... 

Tip a.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru