Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

41.#VALENTÝN?

23. 02. 2022
0
1
152
Autor
Pajušák
Je jedno, zda je Valentýn, Velikonoce nebo jakýkoliv jiný božský svátek. Když cítíte lásku, měly byste ji dát dál.
Co může být víc, než se podělit o to co cítíte s někým na kom Vám záleží?
Říkáte si správně, není nic víc. A není láska jako láska. Je spoustu druhů lásky a spousta pout mezi lidmi ale když to cítíte. Tak je to nepřekonatelné, nekonečné a nádherné.
Láska je ten cit, který máte a cítíte ho v dobrém i ve zlém. A jen potom zlé poznáte, kdo byl ten, kdo miloval a ten kdo s i na to jen hrál.
Sedím a píšu tohle v tmavém pokoji a se slzami v očích. Ne smutkem ale radostí, že tohle cítím, že to vím to a můžu o tom i psát. Jsou lidé, kteří to tak nemají a je mi jich upřímně líto, protože oni to necítí, neznají a nechápou. A nejde někoho přesvědčovat o něčem v co nevěří, necítí a nebo nechce cítit, nejde totiž někoho nutit. Musí to být čisté, spontánní a od srdce. Srdce? To není to jen ten orgán, co máte v hrudi a proudí jím krev, ale také to je to místo, kde máte ukryté veškeré okamžiky. Ať už okamžiky plné strasti, trápení nebo lásky a pochopení. Všechny jsou tam ukryté a v ten správný moment se vyobrazí.
Dejte prosím na své intuice, na své city, věřte tomu co cítíte a jak to cítíte. Nenechte si nic diktovat a nikým se trápit. Milujte a mějte rádi. Jen láska nás může uzdravit a vést dál.
PS: Valentýn není jen svátek mezi partnery. Je to svátek prostě lásky Já vím že ty víš ? Děkuji ?????????????

1 názor

stromeček
24. 02. 2022
Dát tip

A budiž ti přáno.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru