Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vazby

02. 03. 2000
0
0
1036
Autor
ergo

tak trochu z jinyho sveta

prazdny popelnice lemuji okolni stavby, kroky smeruji k srazu a mizi v odrazu na protejsi stene, tak to vidim z okraje a cekam na dalsi intuice, ty mne vedou do stredu geometricke rady panelu k emotivnimu obzoru, krerej mi nic neda a stejne cekam na dalsi intuici a nebo naladu a nebo chut, neco co semnou pohne, jen aby pohlo ............doufam ze pohne, konecne mne okolnost zavede jinam, k rozhledu a uzasu, zasu, stresu, radosti, planosti cesta je bez cilneho smeru coz rozpoutava mirne chaoticke myslenky s predstavami, pojmy a dojmy ze zemne vystupuji jiz bezesmyslne tyce stridajici se s korunami stromuu obloha je stridave zatahovana a na opak, cerstvi vzduch vane z kosmu a zeme je tepla vytah casu te cpe pradsebou jako nicotnou morenu s sustivim smichem tisice hercu pokora, pokora, pokora, pokora, pokora zbyva tve dusi, jaka te z toho obklopuje radost ze jen ta predni mesto konci v ere skal, kde zacina pustina nevidomeho vedomi byjici jen pro sebe, krotci mezinavstevnici se bezhlesu potkavaji v plinulem pohybu omivajicim eter konecne se nachazim u Streniho Sloupu Mirneho City a poustim se do letmeho hovoru s Redem, ten je taky na prestavce z petideni vystavy Eduarda Kostnera takze vime kazdy svoje, koncem tydne se vracime z Sumavy Malou Prahou pres Starou Prahu a Novy Sever do Mesta
Bibša
03. 03. 2000
Dát tip
Není to špatné. Jen mi vysvětli, proč je ta forma taková, je to jako formou poznámek, když už nechceš dělat tečky, doporučila bych odrážky. Hm. Zajímavé... hladím si fousy a dumám.

ergo
03. 03. 2000
Dát tip
to vzniklo omezenosti sirky mozneho zapisu, kazdy Radek musi byt pojmove dokoncen, tedy i graficky, ale tech kusu v radku melo byt vic, coz prave nejde. Tedy je to schvalne. Jen na konci chybi tecka, ta se tam prave taky nevesla.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru