Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Možnosti

21. 06. 2002
2
0
2357
Autor
Gorgona

No, nevím - je to fakt kravinka, ale pro mě dost osobní. Tak prosím buďte schovívaví:) Dík:))

PROČ SI JEN NEUMÍM VYBRAT?!

Tu zelenou sukni nebo žluté kalhoty?

Jenže ... to bych si musela vyprat!

VYBERU SI TO TŘETÍ!!


papouch
22. 06. 2002
Dát tip
no .. já chodím nejraději v bílým .. ale já su TAKOVÝ prase, že jakmile to vemu na sebe, taxem zasviněnej... a ani nevím vod čeho .. čerstvě vypraný bílý gatě, sundám je ze šňůry, oblíknu si je a odněkud z dálky přiletí osum černejch, dva fialový, tři oranžový a šest hnědejch fleků a usadí se mi na těch čistě bílejch gatích... a než si dopnu knoflík, tak je můžu zase narvat do pračky.. no je todle spravedlivý? :-)) jáuim, že to nejni o tom :-)

Gorgona
21. 06. 2002
Dát tip
Já spíš barevně:)))

Cyndi
21. 06. 2002
Dát tip
chechééé... dybys mi viděla dneska... oranž zvonáče, tu "naší" žlutou košilelu, "tamty" zelený sun-brejlky a na krku šechny hippísácký korálky, kerý jsem doma našla... :)) jo a na ty svý žlutý gaťky buď vopatrná, jsou kouselný :)))

Gorgona
21. 06. 2002
Dát tip
Cyn - jasně prát jen zlehka, abych nezlámala kytičky a nepozabíjela broučky:))) Teda Cyndi z Tebe se stává zešňupanej hipík:))))))))) Bojim bojim - nakonec budeš ještě horší jak já:)))))))))))) Dík:)

nin
21. 06. 2002
Dát tip
Znám osobu, která má na několik tejdnů dopředu vždycky připravený oblečení na ramínkách, vysvětlovala mi, že jeden tejden je třeba "přírodní", že tam má svoje KOMBINACE hnědý a zelený atd., další týden třeba sportovní :-) atd. Netušila jsem vůbec, že tohle provozuje, ale byla jsem u toho, když si koupila sukni, a řekla jsem To si ji hned zejtra vezmeš, viď - a ona se na mě podívala s takovým úžasem a povídala: No tak asi za tři tejdny, je béžová, to budu mít přírodní tejden... Pak mi vysvětlovala, že to přece nejde, ŽÍT V TAKOVÝ NEJISTOTE - nemít to pochystaný... :-))) Pak z ní vypadlo, že si myslela, že to tak mají všichni, ohromně jsem ji překvapila (a asi mě má od tý doby za pěkný prase! :-)))) Podotýkám, že tý holce je asi 23 a vypadá docela normálně, že by se jí člověk normálně na ulici nebál... :-) Lidi jsou TAK divní... :-)))))

Cyndi
21. 06. 2002
Dát tip
* * * make colors, not war! * * * Náhodou... mít takhle vychystaný hadry nejni špatnej nápad. Asi do teho taky pudu. :)))

Gorgona
21. 06. 2002
Dát tip
Mně se to nelíbí - chystat si hadry předem:) Třeba dneskla budu mít strašnou chuť si vzít zejtra sukni. A zejtra si stejně vezmu kalhoty:) Krom toho - ta blbůstka v podstatě ani není o hadrech - je o všem:)) Já bych si nemohla nic chystat - mně by to prostě nevyšlo. Onehdá jsme byli na obědě v jedný hospě a já si vybírala mezi nějakým steakem a rybou. Do poslední chvíle jsem byla přesvědčená, že si dám rybu, a i když přišla číšnice a ptala se co si dám, tak když jsem se nadechovala na odpoveď, chystala jsem se říct rybu a vypadlo ze mě, že chci ten steak - taková já jsem zase divná:)))

Cyndi
21. 06. 2002
Dát tip
Alenojo, dyk já taky poznala, že hadříky jsou až na dalším místě, né? Šak to mám na tanieri každý ráno... a o oblíkání to vůůůbec nejni. Nerozhodnost mi ničí... až mi zničí. checht

Gorgona
21. 06. 2002
Dát tip
No na ty hadry jsem upozornila jen proto, že jsem chtěla uvést ten příklad s jídlem:))) Aby to nevypadalo blbě:) Jinak si o vás samozřejmě nemyslím, že jste tak blbý, že byste to nepochopili:))))))))))))))

Cyndi
21. 06. 2002
Dát tip
hale Gorgí, mi se to stává běžně... jsem rozhodnutá dát si třebas sodofku a pak zčistývody na servírku vybafnu "ouzo"... :))) a gdyby šlo jen o oblast jídlování a fintění se... ale ty ostatní jsou ještě schízoinější... :))

nin
21. 06. 2002
Dát tip
Gorgono, s tim jídlem to mám taky!!! Já mám vůbec ty rozhodovací schopnosti totálně na nule a největší prdel je, když jdu výjimečně (mně to neskutečně traumatizuje) do nějakýho obchoďáku a mám si sama vybírat barvu na vlasy, voni tam maj takový ty katalogy, kde jsou kousíčky vobarvených vlasů, což je samo o sobe podivný, a jsou jich tam fakt stovky odstínů a já buď odejdu s prázdnýma rukama nebo s něčím, co by mě nikdy předtím vůbec nenapadlo chtít. Onehdá jsem si vzala s sebou svýho chlapíka, jenže on je narozenej ve Vahách, takže to má rozdaný nějak podobně - asi hodinu jsem tam pobíhala a ptala se ho, jestli si mám vzít spíš Černou třešeň nebo Třešňovou čerň (tam fakticky byla takováhle lstivost) a pak jsem viděla, jakou paniku a zoufalství jsem v něm vyvolala - a protože mi ho bylo líto, koupila jsem akorát JEMU kartáček na zuby - a barvu žádnou. :-))

Gorgona
21. 06. 2002
Dát tip
Cyn: To znám:))))) nin: pjekný:))))))))

Cyndi
21. 06. 2002
Dát tip
Nin: no jooo, barvy na vlasy... :))) jdu si pro tiziánovou hennu a odcházím se superblondem... pokud nebloudím mezi regálama dodneška... :)))

nin
21. 06. 2002
Dát tip
CO KDYBYSME SLI NEKDY NAKUPOVAT SPOLU, TO BY BYLA ZABAVKA :-))) kdyby nas "takovych" byl plnej obchodak

Cyndi
21. 06. 2002
Dát tip
Nin: moje švigra je nemlich to stejný.. prodavačky z ní musej křísit :))) určitě bysme někdy měly vyrazit spoločně :o)

Seregil
21. 06. 2002
Dát tip
Ber to třetí......... :-))) ... *)

nin
21. 06. 2002
Dát tip
jo, to nic neni, já jsem chvilinku sama prodávala hadry a to byl teprve hukot - když jsem měla někomu poradit, já mu to většinou úplně rozmluvila... ale tam jsem poznala, že mezi námi jsou i lidi, který jsou schopný jít do tý převlíkací kabinky vyzkoušet PENÉŽENKU, jestli jim ladí k pleti!!!! :-)

Nuitík
21. 06. 2002
Dát tip
na žlutou jdou mouchy....

Gorgona
21. 06. 2002
Dát tip
chicht

...tak s tímhle jsem nikdy neměla problémy... kdo vybírá, přebere... jedno zrnko popela, jedno zrnko hrááášku...:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru