Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rádce

13. 03. 2000
0
0
508
Autor
nicolka

Tato divadelní hra, jak by se možná zdálo, není pokusem o anitickou hru, nýbrž o popsání představy lidí z 18.-19.st. o anitice. Je to první dílo, které jsem napsala před pár lety a díky, kterému si mě všimli v divadle. Prosím, kritizujte dle libosti,ale mějte na paměti, že je to můj začátek a rozhodně si nemyslím, že i můj konec. Toto je už asi třetí verze tohoto příběhu, který se snažím postupně vylepšovat.

Ustaňte na chvíli ve své práci lidé milý, a poslište příběh, jenž chci vám vyprávět. Odehrává se v dobách, kdy prostým lidem vládli modří králové a králům marniví bozi, jenž chtěli vše a zároveň nic. Oh, jak hloupá doba byla.
Saxanka
01. 05. 2000
Dát tip
.......

Saxanka
01. 05. 2000
Dát tip
.......

Bára Braun
13. 03. 2000
Dát tip
Was je to ? Ja vydet dvakrat nebo vo co go??

Merle
13. 03. 2000
Dát tip
Díla se mažou takto: jak se přihlásíš, v pravé šásti okna je (někde doleji): vaše díla (a mazání), tak jen u konkrétního dílka klikneš na SMAZATt a je to....

Laďa
13. 03. 2000
Dát tip
Tak bude to dál nebo ne? Začalo to hezky. Těším se. Ale ti králové asi nejsou modří, že.

Bára Braun
13. 03. 2000
Dát tip
Laďenečko...ale asi joooo !!! Když můžou bejt krávy Milky filajový proč ne hráli modří vo tom to je to je ten absurdní antitragedikomedismus. Mě se to líbí..Nikolko pokračuj miluju hry .

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru