Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Blíží se v Praze NATA sjezd

20. 10. 2002
3
0
2224

adolf demonstrující

podívej se na svý ruce
sou od krve
ba i já
svym chovánim
a NIMA souhlasim
chystá se v Praze
NATA sjezd
a my stále ještě na prdelích sedíme


Litochowitz
08. 11. 2002
Dát tip
...je to ten v šatečkách......:-))....a Monty, přeju jen to nejlepší a ať je vše v pohodě:-)))

Rebecco, a já myslela, že ti to dojde, že je gd ten nejmenší, vlastně ještě dítě... ten blonďáček s myrtou na klopě... přece. :o) Litochowitzi, dík, dneska jsem zrovna mladýho okukovala na ultrazvuku a vypadá hodně v pohodě, tak snad mu to ještě těch šest neděl vydrží. :o)

gd
08. 11. 2002
Dát tip
blbost, jsem ten v šatečkách. docela šťabajzna, co? to s tou bábovkou bylo na mě? já sladký nemůžu. kvůli linii, samozřejmě.

Ten v šatečkách nejsi. A buď rád. Ten v šatečkách měl hříšnej poměr s mým úžasným a jedinečným manželem Stanislavem_Vašinou, sice už dávno, ale stejně... nemám tyhle šťabajzny zrovna moc v lásce. :o)

gd
08. 11. 2002
Dát tip
standa má prostě vkus, jedna hezčí než druhá... :)))

Litochowitz
08. 11. 2002
Dát tip
..a co AZUS, SEATO a jiný?,,,,,a mimochodem, jsem pořád ještě poddůstojnílem naší NATO armády:-))...i když jen v záloze:-)))

gd
08. 11. 2002
Dát tip
já a vašina? žertuješ?

Když já do ulic jít nemůžu... jinak bych si klidně šla hodit dlažební kockou do výlohy Mekáče... i na nějakou tu demonstraci... ale v osmým měsíci... těhotenství, ne kalendářním, to by byl srpen a ten už je za námi, troubové (event.)... si netroufám... jsem sice duší anarchista, ale momentálně indisponovanej... gd... klid, všichni víme, že nejsi Vašina. :o) Rebecco, když se mrkneš na naše svatební fotky - přesněji řečeno na tuhle, tak tam uvidíš skutečného gd. Jistě hravě poznáš, který to je! :o)

a vy. avi. :o)

Ness
03. 11. 2002
Dát tip
Nesouhlasim, NATO je skvělá organizace......Hahahahahhaha to byl vtípek

gd
29. 10. 2002
Dát tip
NATO je vojenská organizace. ti, kdo po ní hází kameny, v podstatě vyjadřují svůj souhlas s metodami, které při prosazování politických cílů používá. proti válečníkům nelze bojovat válkou. ani pouliční. ach jo.

gd
29. 10. 2002
Dát tip
reb, přečti si to ještě jednou. vidíš? ani slovo o fnb.

gd
29. 10. 2002
Dát tip
čistě preventivně. vyzývá se tu k účasti na demonstraci. já jen připomínal, ať účastníci nechají doma zbytečně těžké objekty a vezmou si raději svačinu, dobrou vodu a mozek. ň? :)

Climaster
29. 10. 2002
Dát tip
gd...Svět se řítí do sraček! Právě kvůli podobným jako je NATO, a co, mám na to koukat se svačinou u televize jak 95 procent všech ostatních, ani nevíš jak rád bych takovou dlažební kostkou sejmul zvrhlý ideje jako razí dnešní politika, kurva proč jsou všichni tak tupě ovlivnitelný, jde jen o posranou iluzi strachu z ničeho, co vůbec neexistuje, a politika to vytváří...jsem jen zvědav až se jim to povede a opravdu něco vytvoří, nějakou sračku po který nezbude nic...proč se radši nestará každý, sobecky, sám o sebe...a nesere se do debilit... v tuhle chvíli by mi mohl kdokoliv protiřečit, a já budu pořád přesvědčenej o své pravdě, a vím, že jí mám... a mozek by potřebovali podobný flegmouši jako si ty, kterým je všechno u prdele...a dokážou jen tlachat a plácat...

Climaster
29. 10. 2002
Dát tip
gd...pardon, pardon..vem to jinak....afekt (k němuž se ovšem prosím nevyjadřuj:o) ale jak jinak protestovat? jak projevit nesouhlas? jak zastavit gigantickou moc jako má NATO? rebe...nevím, má se člověk povznést na sračkama a dokázat se radovat...kdo vymyslel, že mlčení znamená souhlas...? ................................................................................?

gd
29. 10. 2002
Dát tip
hulákej, co to dá, mávej transparenty, choď na veřejný schůze a hádej se s politikama, organizuj nátlakový slupiny, lobbuj, tlač penězma na prosazení pro tebe důležitejch rozhodnutí. jak libo. těch pák je hodně a rozhodně neříkám, že máš mlčet. já se třeba teďka korespondenčně hádám se šéfem parlamentního výboru pro bydlení, aby se konečně deregulovaly nájmy. je to samozřejmě jen tlachání, ale snad si pán konečně uvědomí, že současná situace je neudržitelná. a ty dárky už jsem chtěl mít z krku, rebecce se omlouvám, ale - nic jsem nesliboval. proč zabíjet? ťuťu. LUPÍNEČEK! (stres zabíjí...)

Climaster
29. 10. 2002
Dát tip
ovlivňuji co se dá...vším co je mi dostupné...asi je to v mém postavení jediná možnost... nikdo nechce zabíjet, ee HUMÍNEČEK? (stress podněcuje,motivuje,umocňuje)

gd
29. 10. 2002
Dát tip
do určité míry... reb, to muselo bejt vostrý... "nejsi gédé?" chacha!! "jsem!!!" ale vždyť tam byli vašinovic, ti mě viděli life neboli naživo...

m11
24. 10. 2002
Dát tip
Gordok: jasně, chce to nějakou formu. Nějakej řád. Pevnej řád. Hlavně nic co vybočuje. Uniformnost. Pravidla a mantinely. Jen tak dál.....

Gordok
24. 10. 2002
Dát tip
Buřici ? Těžko. To by museli vědět o čem to vlastně píšou a chápat souvislosti. Takových ukřičenců jako oni znám dost. Po přečtení celé doposavadní tvorby na mě dýchá neupřímnost a hraní si na něco, co vlastně nejsou. Možná mám jen blbou náladu, ale už mě štvou takovýhle lidi, co jen nadávaj a nechápou. Snaží se jen zviditelnit, aby si nepřipadali průměrní, jako jejich vrstevníci. Forma je nutná. Buřič nemá jen tak nazdařbůh řvát, měl by dostat lidi k tomu, aby ho poslouchali, aby něčeho dosáhl, proto jsou buřici často lidé výjmeční a to FNB neni. Ze začátku jsem FNB také chápal jako nový a nutný element, ale to není pravda. Budu si muset počkat na sofistikovanější lidi. Pokud FNB jsou buřiči, tak je buřič každej opilec, co močí na zeď, každej skin, co mlatí lidi a každej vyhulenec, co z balkonu křičí : " Hovno". On je ten celej svět trochu složitější.

Gordok
24. 10. 2002
Dát tip
Stejně jako je složitější definice buřice, často velmi subjektivní ...

m11
24. 10. 2002
Dát tip
Gordok: znáš FNB osobně? jseš si jistej že se neangažujou v žádnejch politicko/sociálních aktivitách? A i kdyby se nijak neangažovali.......copak nikdo nemá právo bejt nasranej a kritizovat??????????????? kde je ta hranice kdy máš mandát otevřít hubu a něco říct????????

Gordok
24. 10. 2002
Dát tip
A říká tady někdo, že něco nesmí ? Ať si ty huby otvíraj a něco říkaj, ale pro mě to sou jen hloupý a prázdný kecy. FNB nemá na to, aby byli již zmínění buřiči.

Gordok
23. 10. 2002
Dát tip
Proč to rozepisovat, aby to vypadalo jako, že to má formu ? Ono to žádnou formu nemá, ani jiný stylistický znak čitelného literárního díla. Takle by to mělo vypadat. Podívej se na svý ruce sou od krve ba i já svym chovánima NIMA souhlasim chystá se v Praze NATA sjezd a my stále ještě na prdelích sedíme.

v tomhle se nijak neangažuju......:)

Climaster
21. 10. 2002
Dát tip
sedíme a čekáme...na den dé...

m11
21. 10. 2002
Dát tip
budem tam :-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru