Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zlí jazykové stěn

02. 04. 2000
0
0
1776
Autor
freudik

Zlí jazykové stěn Štěkající porcelánový pes mušle tyranova na černém podstavci prachu nádech vítězů smích poražených. starý muž v kovaných kanadách zbytečně značí si cestu zpět. Ta dohodu s tou uzavřela a ta uzavřena ve čtyřech stěnách barikádu z žabích očí připravila pro další kolemjdoucí. Ta raketa letí jak žalostný zpěv mé matky jež v otce proměněna zabíjí své bratry na stříbrných podnosech servírujíc přitom ctnost. Pojďte říká ukážu vám moji sbírku motýlů. Dychtivě očekávající Nasytně nenasytní stojí stísněni v přetopené místnosti A ona zvolá:“Hle tady máte motýlka“!!! A motýl padá ke zdi pak přibit se stopořelým poznáním krůčků téměř nevinných. Zlí jazykové však ve stěnách zůstanou Se zaťatými zuby S prostitutkou jež zhltala veškerá privilegia a připravila pohár pro samotného Caligulu s věnováním pro zub čehokoli jen ne času.
Ramona
08. 04. 2000
Dát tip
Souhlas s kri tik takem. Libuješ si v neobyčejných výrazech, kontrastech. Někdy si ti něco moc povede. Někdy jsou to jenom umělo nahloučené slova, se mi zdá ~ ~ ~

kri tik tak
03. 04. 2000
Dát tip
(6)Dmm: hodne poutavy zacatek, hodne hrave hratky se slovicky, hodne pocitu. V prubehu jsem se ovsem zacal trochu ztracet, nektere radky, jako by vyskakovaly a dopadaly uplne nekam jinam. Nektere vyrazy zase, jakoby odtamtud priletly. Vyzvedl bych "podstavec prachu","smich porazenych", "uplne zbytecne znaci si cestu". - rikal jsem, ze se mi zacatek libi.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru