Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krunýře fosforeskujících andělů

02. 04. 2000
0
0
1617
Autor
freudik

Krunýře fosforeskujících andělů Uzavíráš se a plastikový skřítek příznačnější než agresivita minulé noci…. Čísi prstoklad ve běhu zaznamenávání s pokusy mutoandělů a už vedle sebe vyprázdněn do krve všech upířích vnuků …není bdělá ta noc krunýře fosforeskujících andělů ve tmě dennodení nestráven jen kožený bůh na břitvě oceánu. příznačnější než jeho syn,který prý měl dva ostře nabité čuráky a jen z plezíru dříve než ty zmrzačenou strunou zabrnkal na děvku,která tak rychle zestárla ti před očima a tys věděl,že její ruce tak nedisciplinované neskončí ve tvém rozkroku ale zakopány v paranoi strážců zemí těch ještě nenavštívených aby i pas ďábla vyrazil dech mořským nymfám které chrchlavým hlasem zazpívají svým kacířům pravděpodobně už naposledy….
Amadeus
17. 04. 2000
Dát tip
Tohle je upřímné, konečně někdo.

Ramona
08. 04. 2000
Dát tip
Tady jsem našla víc zajímavých spojitostí než jindy u tebe.. Něco jsem prostě ignorovala, protože mi to naráželo na jemnocit. Bibša má pravdu, možná se i lepšíš ~ ~ ~

Laďa
03. 04. 2000
Dát tip
Chceš být prokletý básník?

Bibša
03. 04. 2000
Dát tip
Freundiku, dlouho jsi tu nebyl, ale koukam, že na kvalitě to nic nemění. Líbíš, jsem to musela číst víckrát, protože jsi stále složitější. Dohodíš ještě něco ze šuplíčku, prosím!

kri tik tak
03. 04. 2000
Dát tip
(6.5)Dmm: nabizi se k pomalemu procitani a odhalovani spojitosti, impulsu a nalad. Provokativni vulgarismy provokuji - zamer?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru