Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ženy za pár stovek II.

29. 12. 2002
1
1
1257
Autor
Agony

 

II.

             

            Půl osmý a já jsem ještě v práci. Pořád někdo volá, editoři, vedoucí sekcí, známí… Už mě bolí oči od toho neustálého zírání na obrazovku laptopu. I když jsem byl dvanáct hodin v kanceláři, měl jsem chuť na sex. S Darinou jsem spal naposledy před týdnem, do noci jsme v práci dělali na nový grafice našich novin, a když jsem přišel domů, už spala. Taky proto se mi nevyplatilo si ji vydržovat. Co teď? Kouknul jsem se na hodinky, půl devátý. Kašlu na to. Zaklapnul jsem laptop a pohodlně se rozvalil ve své kožené židli. Pak mě to napadlo. Připojil jsem se na internet a prohlížel stránky nejrůznějších privátů. Velvet klub – to je ono, mladý pěkný holky a… hm, tahle Ivanka, ta se mi moc líbí. Bylo tam telefonní číslo. Vytočil jsem ho a čekal jsem, kdo to vezme. Nikdy jsem za peníze s nikým nespal, teda pokud nepočítám Darinu, ale na návštěvu erotickýho klubu jsem se nikdy moc necítil. Ani jsem neměl důvod tam chodit. Nemohl jsem si na nedostatek příležitostí stěžovat. Řídil jsem se však heslem, že zkusit se má všechno a tak jsem přeci jen s podobnou myšlenkou už nějakou dobu koketoval.

„Slečna Ivana,“ ozval se z telefonu příjemný hlas, který mě vytrhl z přemýšlení.

„Ahoj Ivano, viděl jsem tvý fotky na internetu a moc se mi líbíš. Myslíš, že bych se mohl u tebe tak na hodinku stavit?“

„Jasně, můžeš přijet…. ehm…

„Tomáš,“ zodpověděl jsem otázku, která vysela ve vzduchu.

„Můžeš přijet ke mně na privát, je to na Vinohradský 1547/45, ostatní dohodnem až tady, jo?

„Fajn, v půl desátý jsem tam, zatím.“

„Jo, zatím.“

Ticho. Už to položila a já jsem o tom pořád ještě přemýšlel. Sex bez lásky. Nic novýho, jsou to jen fráze. Znal jsem obojí a každý má svoje pro a proti. V duchu jsem si vynadal, že tady přemýšlím o blbostech, když na mě čeká ta holka u sebe v bytě, vzal jsem si kabát a vyrazil.

1 názor

fungus2
29. 12. 2002
Dát tip
hm opět zajímavé a zase ze života.

Wopi
29. 12. 2002
Dát tip
nechápu grafické zpracování... a vcelku nějak moc ani to, o co v povídce jde

Kandelabr
29. 12. 2002
Dát tip
hmm...a dál?

Agony
29. 12. 2002
Dát tip
Wopi: takhle vytržené z kontextu, to se ani nedivím, první díl by napověděl:) Kandelabr: jak už jsem říkal:)

Katerina
29. 12. 2002
Dát tip
Grafické zpracování? Ten poslední odstavec v jiném písmu, to dělá Písmák, to mně vždycky hrozně vytáčí a proto sem toho dávám minimum... Obsah je dobrý, nezdá se mi to bez života jako povídka, bez života je hlavní postava a to počítám k ději. Další díl napoví :-))

Wopi
29. 12. 2002
Dát tip
Katerina - stačí označit celý text myší a navolit si libovolnou velikost. Doporučuje se prvně klepnout na jinou velikost, než chcete a hned pak (pořád při tomtéž označení) správnou velikost. Klidně to někdy zkus. :)

Katerina
29. 12. 2002
Dát tip
Tak to si zapamatuju ;-))

Stipey
29. 12. 2002
Dát tip
Tak dlouho člověk bojuje s monstry,až se sám stane mostrem.F.Nietzche :=???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru