Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tam kde bytí a nebytí splývá

25. 04. 2000
1
0
1341
Autor
Sýkorka

F.Tristan - Hadí píseň

Kdesi ďaleko, v nekonečne toho, čomu sme už dávno prestali rozumieť, točia sa milióny kamienkov a rodia sa nové životy, pretože opäť čosi zaniklo. V panoráme mesta udupali blázna stovky otrokov starého obchodníka, a získali pokoj od tých, ktorí ešte mali čo povedať. a v tom dusivom tichu odsúdili na smrť krívajúcu starenu, pretože tá čosi ukradla – skryla do vrások čiusi tvár a v nej nemálo životov. A kdesi na rozhraní toho všetkého v kolotoči kamienkov narieka vietor A človek – blázon chodí sa dívať ako mu z toho ohňostroja padá k nohám ďalšie requiem.
Silvinka
16. 05. 2000
Dát tip
Jejda Azi, už tu je to Tvoje "mmmmmmmm" :o))))))

AZALIN
16. 05. 2000
Dát tip
Mmmmmmmmmmmmm.... :-))))))))

AZALIN
15. 05. 2000
Dát tip
Vidíš.. ještě pořád to neumím vysvětlit.. ale teď mám možná z tohoto nevysvětlitelnýho krásna jiný pocity než předtím... i když.. možná si je teď jenom naplno uvědomuju.. protože čas nic neznamená.. ano, myslím, že zjišťuju, že ty pocity, co mám teď, sem měl už předtím... a to je moc krásný... cítím... jednotu.... :-)))

Silvinka
25. 04. 2000
Dát tip
Napísala to Silvinka. Ospravedlňujem sa za dvojzmyselný prolog, mňa totiž inšpirovala knižka od F.Tristana :o)

AZALIN
25. 04. 2000
Dát tip
Uch... moment, přečtu si to ještě jednou.. :-) Mmmmmmm........ líbí...... řekl bych, že je mi z toho dobře na dušičce, ač to neumim vysvětlit.. :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru