Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Král a Markytánka

24. 01. 2003
3
0
1720
Autor
Potrhlice

   Konal se velkolepý maškarní bál. Jeden impozantní Král tam poznal spanilou Markytánku a tak moc se mu líbila, že jí pozval do své ložnice. Zavřeli za sebou dveře a Král vášnivě přivinul Markytánku do své náruče. Zůstalo však jen u dlouhého polibku.

   Do ložnice vletěl další muž se slovy : "Julko, co tu vyvádíš?"

   Překvapením pro nás bude, že se těmito slovy neobracel na Markytánku, ale na Krále. Markytánka zmateně vyběhla z ložnice.

   Julka odložila svou masku muže a hleděla hrdě a vzdorně do očí své bývalé lásce Leonardovi. Pak jí ale láska, zůstávající stále v jejím srdci, přemohla a ona se vrhla do Leonardovy náruče. Přitiskli se k sobě silně a padli spolu na postel a pak se spolu pevně spojení kutáleli z postele na postel a stále dokola.

   Když první bouřlivé emoce pominuly, Julka vyprávěla svůj příběh po jejich rozchodu. Ze žalu ze ztráty nejmilovanější osoby se vrhla do víru sexuálních radovánek a v současnosti už jí nestačilo být jen ženou, ale chtěla se zprostředkovaně stát i mužem na tak dlouho, dokud by její inkognito nebylo odhaleno.


Potrhlice
13. 02. 2004
Dát tip
No, já nepíšu stylem popisným a nemám ani rozvleklou popisnost ráda. Navrch tohle je jen přepis jednoho mého nočního snu a tak jsem se pokusila zachytit pár prchavých okamžiků snů, které jsem si zapamatovala.


Potrhlice
05. 03. 2003
Dát tip
Že by? Já ty díly ale rozhodně psát nebudu.

Žíně
04. 03. 2003
Dát tip
To mi silně připomíná nějakou tu argentinskou nebo kýho čerta telenovelu. Tam by to určitě na nějakejch pár desítek dílů vystačilo.

Pompejus
30. 01. 2003
Dát tip
Nechápu a myslím, že by to spíš bylo lepší v kategorii blbůstka, nebo jen tak pro radost. Vlastní příběh je totálně mrtvej. Jestli by šlo něco jako antitip, bylo by to na to zralé....

Potrhlice
27. 01. 2003
Dát tip
Chytili jste se do vlastní pasti, proč jste to četli až do koce, když jste se přitom tak šíleně nudili.

Radost
27. 01. 2003
Dát tip
:-))))))) že to nemyslíš vážně, viď :-) *

bože..

Kandelabr
24. 01. 2003
Dát tip
nuda...a exemplární

katugiro
24. 01. 2003
Dát tip
vše již bylo řečeno...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru