Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Máj lásky čas

02. 05. 2000
0
0
1128
Autor
Lalinka

Pesimistická část: Když takhle jdu po ulici , s mým klukem po sobě štěkáme , proti nám jde mladý pár a taky po sobě křičí..- v den, kdy se všichni líbají pod rozkvetlými stromy, přijde mi to dost nanicovatý na to jak to oslavoval Mácha a spousta dalších. Každý druhý trpí nějakou alergií /včetně mě/ a na cestě „kolisti“ zacpávají provoz. Nevidím na tom nic tak skvělého, lidi mají náchylnost zamilovávat se a tím víc se zraňovat a synonymem pro lásky čas se spíš stává: „Černý čas“ Optimistická část: Ráno mě vzbudí kluk s obrovsky krásnou kytkou v ruce a moment překvapení ve mně vyvolá proud hormonů štěstí. Dostanu polibek a cítím, že mě miluje. Je poetický čas, na cestách bílé kvítky jakoby padal sníh. Půl mého srdce hřeje jiné vroucí srdíčko, a to je pocit, který se nedá ničím zaplatit. Jsem ráda, že tenhle den přišel, je to vlastně takový druhý Valentýn, který jsme spolu ještě nestihli slavit. Ale den jako den, chtěla bych, aby TAKOVÝ první Máj trval celý život a lidi nepotřebovali znát datum, kdy si dát najevo, jak moc se milují…
Drakkan
24. 04. 2002
Dát tip
0/5 snažím se aby každý den byl takový...ale málokdy to jde...

Merle
05. 05. 2000
Dát tip
tím chci říct, že se s druhejma polovičkama neštěkám (kde že vlastně jsou?) a ani mě ještě ráno s kytkou v ruce žádnej kluk neprobudil ;-))))

clovrdik
03. 05. 2000
Dát tip
he he hepčík, o alergii mi chvilku povídej :-)

Merle
03. 05. 2000
Dát tip
neznám pořádně ani jedno ani druhý, ale i tak si to hezky užívám :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru