Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu: Animální radosti živora

16. 02. 2003
1
0
1509
Autor
Yenda

člověk se od zvířat liší i svým postojem k životu, zvíře podvědomě přežívá a vědomě si užívá každičký den, nemám namysli egoistické, bezcitné, úchylné a podobné lidské záležitosti, pod pojmem animální bych rád protlačil spíše bezprostření, radostné a pohodové... poučme se... inspirujme se... motivujme se... v tom dobrém.

člověk se od zvířat liší i svým postojem k životu, zvíře podvědomě přežívá a vědomě si užívá každičký den, nemám namysli egoistické, bezcitné, úchylné a podobné lidské záležitosti, pod pojmem animální bych rád protlačil spíše bezprostření, radostné a pohodové... poučme se... inspirujme se... motivujme se... v tom dobrém. jen tak se proběhnou po louce, máchat nohy v potoce, procházka lesem, funět do kopců, krmit se ostružinama, nebo v zahradní restauraci si užívat nad plným talířem, vroucne a vášnivě milovat i se zvratným \"se\"... jen tak lenošit a poslouchat vodopád... co jiného? Na to přijdeme sami. Dokud není pozdě.
No teda, ten popis klubu zní moc hezky :o)

Notreal
07. 11. 2004
Dát tip
nechápu proč si bereš z animálních radostí života jen to jak říkáš "dobré".... je to nesmysl ... za animální instinkty se přece považují i "nedobré" projevy...

Yenda
27. 02. 2003
Dát tip
kvůli rýmu? navrhuji: jak hory pod červánky či stojánky na CoLu my dva tady spolu... co vyvedem? :-))

Yenda
27. 02. 2003
Dát tip
jsi démon! :-)

Borec
26. 02. 2003
Dát tip
Máš to tady fakt super...

Yenda
26. 02. 2003
Dát tip
rebecco být s tebou v klubu... sám ...to chce strach i odvahu pohodu s neklidem a stud i chtíč polknout klíč navdory všem lidem co tísní se venku na prahu :-) vítej

Yenda
26. 02. 2003
Dát tip
navzdory

Yenda
26. 02. 2003
Dát tip
jak vy? jo dobrá... umožním ti úpravu... takovou máš důvěru... doufám, že důvěru v tebe vloženou nezklameš:-)

Prokletí
19. 02. 2003
Dát tip
Yendo, většina zdejších klubůmi připadá nesmyslná, fakt ;o) ostatně jsem proti jejich vzniku hlasoval už onehdá ;o) Netuším, kdo se k Tobě připojí, ale je mi to víceméně buřt, dělejte si, co chcete, já nemám nic proti nikomu, kdo se tu chová únosně. Držim palec, ať se vede a drž se ;o) m.

Yenda
19. 02. 2003
Dát tip
Já si jen hraju... zkouším to. O nic nejde. Snad:-) Zdá se, že mít ve svém klubu zrovna tebe... to je asi TERNO:-) Díky za morální potvoru:-))

Prokletí
19. 02. 2003
Dát tip
Já jsem svolný k jakékoli nepravosti ;o)))))))))) Pmatuješ na Terno - šokyjalistickou zmzlinu v kelímku s oříškama a čokoládou na vrchu? ;o) měj se m.

Prokletí
18. 02. 2003
Dát tip
Človíčku, jen malou poznámku: Člověk se od zvířat liší a to tím, že si sám sebe uvědomuje (Aspoň takhle to zatím vypadá, ačkoli se na poli vědomí i nejen lidskýho zkoumá o 107). Zvíře nemůže mít podvědomí, když asi nemá vědomí. Tož tak ;o) Maj sa m.

Yenda
18. 02. 2003
Dát tip
To je biologicky-filosofická diskuse a pro mne tenkej led:-) Nemyslím si, že někdo opravdu ví JAK "to" je. Zde to je myšleno v kontextu s podvědomím lidským, jež tomu neexistujícímu zvířecímu bližší jest:-) A nebo ne... ale o to tu opravdu nejde. Připadá ti tento klub nesmyslnej? Nechám si poradit. Tak snadné založit, snadnější smazat:-) Kdyby to šlo i v životě takoto... Pane jo...

Yenda
16. 02. 2003
Dát tip
Na základě vašich připomínek poupravím... jen tak si hraju a "zvoleje" sem píšu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru