Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PETICE ZA VYŘAZENÍ TRAMVAJÍ !!!

24. 02. 2003
3
0
1858
Autor
Fil

...to není vtip, tady už jde o život !!! :-))

Petice za vyřazení tramvají

 

Vyřazení starých tramvají z vozového parku je velice závažná věc a mnohými podceňovaná. Nebojím se tvrdit, že má přímo populačně existenční význam. Hovořím o tom typu tramvají (pro Brněnské písmáky šalin), které mají vyhřívání pod sedačkou. Jsou to jen opravdu ty hodně staré typy. Sám jsem se přesvědčil o tom, že zapne-li řidič topení na maximum, tak červená sedačka se pomalu mění v bílou, jak je rozpálená. Dámy co sedí v tlustých kožíšcích zažívají jen příjemné teplo a má pro ně i blahodárné účinky, jelikož nehrozí tolik nebezpečné podchlazení zespod. Avšak my pánové sedící jen v džínech, či manšestrácích zažíváme přímo muka a nebojím se použít zde na tomto místě výrazu - „vaření vajec!“ A jak je známo, přílišná teplota v oblasti této, vede ke sterilitě a převedu-li to až na maximální hodnotu – k samovyhubení lidské populace. Neberme proto prosím toto na lehkou váhu a apeluji na Vás, abyste podpořili tuto petici svým ANO ! Jde o zdraví nás všech a především budoucnost našich dětí. Děkuji !!!

P.S. Já jsem sic cestu přežil bez újmy v choulostivých partiích a ani na pohyblivost to dle pozdějšího vyšetření lékařky nemělo pro tentokrát vliv, ale puchýře na prdeli mě bolí ještě teď
Fil
07. 02. 2006
Dát tip
Ano dělám pro ČD:-))

File, jde tu zřejmě o výchovnou akci dopravních podniků: Pokud dáma stojí, pán si nesedá. hehe...toto bolo super...;))) a tento komentár, ktorý som si vyhľadala...taktiež super...hehe;)))

zelva
27. 01. 2006
Dát tip
stará či nová hlavně když vůbec nějaká přijede a neumrzne ti prdel venku...no ale já mám spíš problém s tím, že už párkrát moc nechybělo a skončila sem pod tramvají...chodit po kolejách je holt riziko...tip

Fil
28. 11. 2004
Dát tip
Tak to jooo tak já někdy napíši petici pro ně:-)

Eilil
28. 11. 2004
Dát tip
tak to je správné.. :o) to se mi líbí :o)

Eilil
19. 11. 2004
Dát tip
nonononono... žádné tramvaje se vyřazovat nebudou.. .o) to bych se na to podívala.. chudinky T3 jakpak k tomu přijdou.. znám toliko lidí, kteří jezdí v zimě těmito typy nejraději.. raději než nějakou modernizovanou.. :o)

Starr
23. 04. 2003
Dát tip
V Olomouci jso povětšinou moderní tramvajky a i kdyby se objevila náhodou starší tramvajka,nevadí:) Teď byly Velikonoce-nové využití pro vařená vejce.)

Humble
11. 03. 2003
Dát tip
A já furt, proč je mi v pražských tramvajích v poslední době taková zima. Oni to vyhřívání kvůli Tobě vypnuli!

No počkej, Barbare!!! Neříká se to naopak? Pokud pánovi stojí, dáma si sedá.... nebo tak nějak?

hurvinek
26. 02. 2003
Dát tip
me ANO pro Fila, taky jse mi to jednou stalo

m11
26. 02. 2003
Dát tip
kdybys pouštěl důchodce sednout, tohle se ti nestane!

Fil
26. 02. 2003
Dát tip
já sám jsem již dost stár:-))) jinak díky všem.-))

Barbar
25. 02. 2003
Dát tip
Koho pálí dobré bydlo? Kdo si to tu stěžuje? Komu vejce málem tvrdnou, Kdo za zimu horuje? Říká bába - poctivýho - prý, že horko nespálí Dacan, ten se zase nedá Každý malér oddálí Je to jasné kdo tu brečí nové vozy pochtívá Fil je dohazovač něčí nové vozy prodává

Barbar
25. 02. 2003
Dát tip
File, jde tu zřejmě o výchovnou akci dopravních podniků: Pokud dáma stojí, pán si nesedá.

Barbar
25. 02. 2003
Dát tip
Naprosto souhlasím, včera jsem si musel sednout na vedení, abych si nespálil zadek.

Barbar
25. 02. 2003
Dát tip
Prima téma! Tip

Fil
25. 02. 2003
Dát tip
barobrk: já ti ty puchýře foukat nebudu !!!:-))) barbar:jsem odhalen :-)))díkes

Morwen
24. 02. 2003
Dát tip
ještě že u nás nemáme tramvaje (ani šaliny)! :-)

Naprosto s tebou souhlasím! Vejce se mají vařit jen tři minuty aby byla tvrdá.... když sedíš déle, máš pak měkké......

Fil
24. 02. 2003
Dát tip
barobrk:no to jsem si mohl myslet, že budeme myslet na svou vlastní prdelku a na cizí utrpení nikoliv,však se taky jednou spálíš:-))))))))))))) Morwen:to buď rád, ale doufám, že s námi alespoň socítíš:-)))) ShadowDancer: Tak, tak-svatá pravda-děkuji za podporu:-)))

Cirilla
24. 02. 2003
Dát tip
dáma nejsem a kožich nenosím. Pravdu díš, zadek mi to taky předevčírem nelibě opeklo. Ale radši posedím a budu riskovat grilovaní patřičných partií, než si stoupnout a komíhat se u tyče.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru