Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

do_svítání

15. 05. 2003
8
0
2197
Autor
des_te_meer

~ povídat si sama se sebou ~

* * *

 

někdy je i Zítra příliš daleko

a Teď je dál než Nikdy

to prorůstání duší

co nespojuje vědomí

je schováno až v Nevím

... lásko

*

a když slýcháváš dotazy

proč je občas Tma

nejblíž ke Světlu

celého života

kradmými krůčky se odplížíš

... snad mi jdeš pro odpověď

*

taky Sartre mi včera pošeptal

že jsme odsouzeni k životu

ale proč  Kdo  si vymyslel

tak krutý trest?

snad   Dneska  si od něj pomůžeme

projednou     provždy

 

* * *


johanne
23. 03. 2004
Dát tip
hmmmm, tohle mi moc nesedne... moooc velká deprese :((

Tak když budeš chtít, tak já scanner mám a ráda se do toho projektu zapojim :-)

des_te_meer
18. 06. 2003
Dát tip
mas pravdu v odpovedi si clovek muze vyjasnit hodne veci. i kdyz tyhlety veci mam nastesti vyjasnene uz nejaky cas, jinak by to asi nebylo moc dobre. a nejsem si jista. asi dokazu mit soucit s lidmi, kteri jsou mi nejakym zpusobem blizci, ale taky jsem si naprosto jista, ze u nekterych lidi a v nekterych pripadech jednam docela chladnokrevne a ciste podle rozumu. zalezi na situaci. btw. jsem ted poprve zjistila, ze cestina je nekdy prece jen trochu odlisna od slovenstiny - jsem dost dlouho premyslela, co muze znamenat slovo najstojcivejsie a nakonec se stejne radeji zeptala:-))

°°°°°°

Helenice
18. 06. 2003
Dát tip
*

Hester
18. 06. 2003
Dát tip
*

des_te_meer
18. 06. 2003
Dát tip
diky

To nemusíš :-) radši piš :-)

des_te_meer
18. 06. 2003
Dát tip
vzdyt ja jsem strasny grafoman, vzdyt jsi urcite uz zahlidla, kolik jsem toho stihla napsat ;-) ale je fakt, ze perd chvilkou jsem par radku neceho napsala, mozna to i dopisu, kdyz me neco napadne jako pokracovani :-)

grafoman, jo :-))))) to se mrkni ke mně :-))))) a to jsem toho fůru smazala :-)))))

des_te_meer
18. 06. 2003
Dát tip
tak to se urcite kouknu, neboj ;-) a ja zase toho furu smazu, nez se to dostane sem. tedy spis spalim, pac vetsinou kdyz pisu, tak na utrzky papiru a kdyz neco nechci, tak to jde do ohne :-)

to je paráda, já už nevim, co to je papír, neumim psát rukou, když píšu paragony, je to samá chyba :-(((

des_te_meer
18. 06. 2003
Dát tip
no neres, ja sice si delam zapisky rucne, donedavna i kvuli skole, ale zase to prectu po sobe jenom ja, zbytek je vetsinou bez sance. anebo si misto casti vet delam obrazky... ;-))

Obrázky? To je ještě hezčí! Tak to zveřejni i s obrázkama! :-) Tak, jak to napíšeš rukou i s obrázkama, zaručuju úspěch! :-)

des_te_meer
18. 06. 2003
Dát tip
no, mozna bych to i nekdy udelala, ale jde o to, ze bych potrebovala scan, a ten nemam :-( a v malovani je takove nikdy neudelam a grafiku se teprve lehce zacinam ucit a potrva to, nez se mi povede neco pekneho, podle mych predstav presne.

zvedavec
17. 06. 2003
Dát tip
Slova su mocne Neviem, ale mne to napisane znie este nastojcivejsie :-) Podla mna SUPER, ze si napisala aj tuto odpoved, lebo AJ slova tejto odpovede su slova, ktore mozu aj Teba (mozno predovsetkym Teba) ovplyvnovat, viest niekam. Na druhej strane, ludia, ktori vidia svet niekedy aj z tejto strany, mozno vedia viac citit s inymi (trpiacimi) a potom im aj pomahat znasat ich udel, co povies?

zvedavec
16. 06. 2003
Dát tip
:-( Vnimas zivot ako kruty trest? obcas, alebo Ti pripada taky? Dufam, ze si pomozes od zivota ako kruteho trestu, nie vsak od zivota! (Je to aj sanca, sanca prezit pekne, dat inym to pekne. Vela toho pekneho Ti prajem!) Tip

des_te_meer
16. 06. 2003
Dát tip
nekdy ano, nekdy hodne tak. ale tohle jsem taky psala v jeden hodne narocny den nekdy mezi pulnoci a jednou hodinou rano a to jsem v sobe mela tolik pesimismu, ze se z nej neslo ani vypsat. a od zivota si pomahat zatim nechci, i kdyz nekdy neco takoveho mozna reknu, je jeste moc veci, ktere chci zazit a taky mam v sobe takovy kousek skodolibe holcicky, ktera musi jeste na oplatku provest nejakou veselou vec par lidem. do te doby je mi zivot bezpecny, protoze driv si ho koncit rozhodne neminim! :))) diky za tip i povzbudive slova

WiruZ
29. 05. 2003
Dát tip
*/*

nin
20. 05. 2003
Dát tip
***

Krel
16. 05. 2003
Dát tip
!*

Rowenna
15. 05. 2003
Dát tip
****

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru