Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hulík houpavý

16. 05. 2003
1
0
1273
Autor
Gerten

případné představy jen na vlastní nebezpečí

Hul do něj

diko hrabivá

malamulo milá

zakápni to stálotou

 

Na konci koup ulpívá

Gryn nedochtivý plesk

Stek mu stíná nesmočený

hulík houpavý


Gerten
21. 05. 2003
Dát tip
Krel a Rimmer : záleží na úhlu pohledu

blondýna
21. 05. 2003
Dát tip
představy, nepředstavy, tip*

Krel
17. 05. 2003
Dát tip
chaos...

gASK
16. 05. 2003
Dát tip
Nevím proč, leč nejvíc se mi líbí prolog...:) Jestli je to dílo tak nebezpečné, kde máš varování ministra zdravotnictví či alespoň ohrádku;)?

Gerten
16. 05. 2003
Dát tip
tohle varování stačí.

Rimmer
16. 05. 2003
Dát tip
Prolog je dobrej a "zakápni to stálotou" taky. Jinak jsem asi asociačně retardovaný, protože ten zbytek mě nechává dutým...

Ty ses ale zase dneska rozjel! :-)))))

Gerten
16. 05. 2003
Dát tip
Rimmer : slova jsou pro nás slovy jen když nám někdo z okolí natloukl do hlavy jejich význam a ten význam nejsme za žádných okolností schopni opustit. Asi je to tak dobře protože jinak by se tato civilizace rozpadla jako na babylónské věži. Jenže problém je v tom, že tato civilizace ztrácí cit, všechno je vyjadřováno pomocí reálných skutečných slov a významů a nikdo se nezamýšlí nad tím jestli to nejsou jenom prázdné bublinky, tato slova.Řada lidí řekne"Jsem tvůj přítel", ale je to jen věta a když se to má projevit citem tak jsme na všichni štíru. Nemluvím o tom, když člověk potřebuje opavdu pomoct. Mám snahu napsat něco tak, aby byl rozdíl jako mezi vrčením a kňučením mezi zvířaty, proto se v tom nedají hledat přímé významy, sakra to sem se rozkecal promiň.Chaos chaos chaos.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru