Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sešit plný slov

10. 05. 1999
0
0
1962
Autor
Jarka

Křišťálová váza, v ní odkvétají bílé konvalinky. Sešit plný slov a v něm předtištěné modré linky leží tu pod okvětními lístky opadaných kvítků... Na slova lásky polož čerstvou snítku, ale hlavně nerozmaž za slůvka plná krásy, setři kapku na deskách, přihlaď si vlasy... ..a vzpomeň si na toho, kdo ti je psal, s láskou a nadějí, všechno ti dal... Křišťálová váza, v ní bílé kopretiny, papír znesvěcený slovy, přiznání plné viny, leží tu pod vrstvou jemného prachu.. Setři ta slova, zbav už se strachu...
Print
11. 05. 1999
Dát tip
No vidíš, Jarko, jak ti ta krytyka prospěla!!! :-))) Ale vážně: slov nešetři a strach si nepřipouštěj! A kdyby ses bála moc, tak přijď za mnou - přinejhorším se budeme bát spolu!:-)

Merle
11. 05. 1999
Dát tip
Pravda, tohle je trochu složitější, než obyčejně píšeš. Můj rozsudek: Dost dobrý. BUCH BUCH BUCH, ticho, nebo dám vyklidit...
Na plný pochopení bych potřeboval znát pozadí.

Gity
11. 05. 1999
Dát tip
Nechtěla bych, aby kdokoli setřel prach ze sešitu pod bílými kopretinami. Slova plná viny ty si hýčkám hluboko ve svém svědomí.
Jinak je to opět jedna z těch povedených.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru