Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozhovor o lásce

08. 06. 2003
2
0
2393
Autor
Fil

...Velmi osobní věc- rozhovor , kterej vám nic neřekne, ale byl moc hezkej a tak má tady u mě místo:-) P.S. Barulinko, když Ti bude špatně tak si na něj vzpomeň...

 

.

.

.

.

.

Já : Tak třeba láska…

Ona: Jo, jo- to je krásňoučký.

Já : Fakt se ti to líbí ?

Ona : Jo, je to takový roztomiloučký….. chi chi chi

Já :  Čemu se směješ?

Ona: Ale ničemu …chi chi chi

Já : Tak čemu ?

Ona : Ne, že budeš chtít, abych tě na prvním rande počůrala láskou.

Já : chi chi chi….Ale na druhým už jo !

Ona : Tak jo.

Já : Miluji Tě…

Ona : Miluji Tě…


Amanda
17. 06. 2006
Dát tip
Private emotions... :-))

zelva
27. 01. 2006
Dát tip
:-)))

čekal asi 4 roky a než mi došlo, že o něj stojím, že jsme si tolik podobní a naznačila mu to, řekl, že má jinou... no, klasika život... ale netvářil se zas tak úplně odmítavě, tak asi brzo zahájím řádnej útok včetně nejtajnějších ženských zbraní!!! :o))))) A to by bylo, aby nepodlehl, Kamenné Tváři!!! :o))))))

Fil
08. 07. 2003
Dát tip
No to by teda bylo! když tak se ozvi a já ti poradém jakou Tvář máš na něj udělat, aby se chytl, mrška. ale to ty víš nejlíp sama:-) Takže 3...4...ÚTÓK!!!!!!:-)))))

jo, jo, me miluji Tě, přijde trochu škrobený... ale co bych dala za to, kdyby mi i MILUJI TĚ řekl někdo, koho bych konečně milovala i já!!! :o))))))))))) Tak vám to moc přeju, File, páč je to to nejkrásnější na světě, co můžeš mít!!!

Fil
07. 07. 2003
Dát tip
Děkujííí a i za mé srdíčko Barunku. A nebuj třeba čeká už za rohem.-)))))

Fil
25. 06. 2003
Dát tip
Neříkej?:-)))

řikám :-))))) někdy.....někomu :-) nikdy MILUJI TĚ :-)

Fil
25. 06. 2003
Dát tip
a já zase naopak:-)Ale abych se přiznal tak jsem taky říkal Miluju tě, ale má láska mě to odnaučila a myslím si, že je to změna k lepšímu:-)

No, já myslim, že to je hezký, že si to řikáte, je to takovej váš rituálek a je to vaše věc a já vám to přeju. Ale ne přeji :-)

Fil
24. 06. 2003
Dát tip
Jsem duše romantická a co je na tom.Žertovný kostým oblékám jen na maškarní, ale směju se i tak dost.Nevidím na tom nic divnýho. Jestli na to nemáte tak to nedělejte, ale MILUJI TĚ bych nezasměšňoval bych to.Jsme jen jinak zamilovaní než asi vy. Ale děkují za názory. Celkem by mě zajímalo, jak to říkáte Vy , či co činíte,když Miluji tě ne.:-)

Agony
24. 06. 2003
Dát tip
V klidu, já to taky řikám.....:), ale nesmí se tím moc plejtvat, aby se z toho nestala fráze..

MILUJU TĚ :-)

g_morr
23. 06. 2003
Dát tip
tady bych se skoro kolegy průsera zastal... miluji tě říkají nespolehlivá romantická individua a sňatkoví podvodníci. ti hrajou na ten dojem solidnosti...

miklunka
18. 06. 2003
Dát tip
fakt je ze kazdej buran umi rict miluju te a kde je v tom nejaka solidnost!? *

Agony
18. 06. 2003
Dát tip
ts, no dovol...:)))

Průser: jo, jednou mi taky jeden chlap řek: "Miluji tě"...myslela jsem, že ho počůrám smíchy! :-))))) Fil: Nic proti, ale nic... :-)

i moje milá na to pouští zlato do textilu. a to mám rád!!! ale kdybych říkal krásňoučký, musil bych ještě šišlat a oblékat žertovný převlek, jinak bych byl za divného

Fil
12. 06. 2003
Dát tip
Jo říkáme si MILUJI Tě a co jako???Miluju tě to umí každej a není to ono. jiný kraj jiný mrav.Sakra ty jsi mi terror:-))

v pořádku... sedí to k těm zdrobnělinám :))))

vy si řikáte miluji tě? se spisovným zakončením -uji. vážně? odkud jste? z pytlákovy schovanky? počurám ťa i bez lásky. a to ještě nejni moje hlavní specialita... hnědý terror!!!

Beast
11. 06. 2003
Dát tip
chi chi chi, počůral jsem se:-)

Ywette
09. 06. 2003
Dát tip
Pousmála jsem se :)

Dash_707
09. 06. 2003
Dát tip
:))**

kassiope
08. 06. 2003
Dát tip
Jak už jsi řekl, roztomilučký :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru