Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rána

20. 06. 2003
1
0
1470
Autor
MiRo

...basnička jen tak z fleku.

 

Rána

 

Kapky vody vypaří se,

v hustou mlhu přetvoří se,

ranní slunce, příliš slabé,

neosvítí naše tváře.

 

Jsme tu spolu, i když sám,

někdy si tu připadám..

 

Každé ráno, je přec jiné,

někdy kapka kapku mine,

nebude tu tedy mlha,

slunce začne svítit znova.

 

Jsme zas spolu, a já sám,

Už si tu nepřipadám.

 

Nikdy vědět nemůžeme,

Co se ještě všechno stane.

Každý den se něco změní,

Svět je někdy ke zbláznění.

 

A i přesto svět je fajn,

Každý ráno přivítám..


Tibeťanka
26. 06. 2003
Dát tip
souhlasím s Rowennou, není to zlé, pěkně se to četlo - není to složité. Jen piš dál:)

MiRo
23. 06. 2003
Dát tip
...jenže ja tu básničku, udělal jen tak z fleku ve wordu,jsem chtěl vědět jací tady jste, když jsem našel tuhle internetovou stránku,ale určitě dík za ohlasy, si fakt vážím, budu pilovat a třebas vás ještě překvapím.:)))))

g_morr
23. 06. 2003
Dát tip
my jsme hodní. jenom já jsem krvelačnej. jo a saddám husein vulgo president iráku vulgo norbert je úchyl... a ještě je tu spousta jinejch týpků ta básnička je sice strašlivá, ale třeba by jí nepohrdla nějaká kapela šířící positive vibrations .)) a samozřejmě: — vstávej semínko holalala, bude z tebe fiala — verbascum

Miroslawek
20. 06. 2003
Dát tip
červená se line záře, barví ruce, barví tvářé... óhéň ;o)

Rowenna
20. 06. 2003
Dát tip
No, tak máš za sebou seznámení s tvrdou realitou Písmáku. S tou tvrdší částí, řekla bych. Autor Miroslawek ti chtěl říct, že veršování je poněkud školácké. Umět napsat rýmovanou báseň je hrozně těžké, tak, aby rýmy nečouhaly, tak, abys přesto sdělil myšlenku, kterou sdělit chceš. Ono ani poselství té básně není příliš objevné. Hlavně se nevzdávej, a hledej. Držím palce. :-)))

houba
20. 06. 2003
Dát tip
mám stejný názor jako Rowenna, nevzdávej to, určitě ne, myšlenka v tvojí básničce, nebo spíš pocit, je moc hezkej, ta forma pak možná není nejšťastnější, ale vydrž, piluj a ono to půjde :)))

Miroslawek
20. 06. 2003
Dát tip
Rowenna - nic takového jsem říct nechtěl ;o)

JRR
20. 06. 2003
Dát tip
Přidávám se k Rowenně, mylšenka tam je, pokud jsi navíc začínající autor, pochválit se to opravdu musí, jinak je to sice rozsahem na miniaturu moooc velký, ale stejně. Piluj dál, půjde líp:-) Btw, Morislawek je na nás smrtelníky moc profík, nic si z toho nedělej:-)

Rowenna
20. 06. 2003
Dát tip
Aha, tak nechtěl. Mohl bys tedy sdělit, nám, poněkud těžkopádnějším, co jsi tedy chtěl sdělit? Nebo si jen tak chodíš po Písmáku a z přemíry radosti si prozpěvuješ? :-))

Miroslawek
20. 06. 2003
Dát tip
Rowenna: přesně tak... takový malý neudržený výtrysk... a nedělám si srandu ;o)

Rowenna
20. 06. 2003
Dát tip
:-)) Červená modrá fialáááá, fialááá, kde jsi je milá trhaláááá, trhalááá, ne, tohle už zpívám fistulkou, tady už hlasový fond nestačí. :-)))

Olina
20. 06. 2003
Dát tip
:)))))))))))))) já z vás padnu:))) teda z toho výběru písní, samozřejmě co se týče básně, souhlasím s Rowennou ... hezký den autorovi i všem kolem)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru