Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dave - a budu snít...?

28. 06. 2003
2
0
1404
Autor
redscorpion

Celý den jsem měl pocit, že chybíš. Že nejsi a že by jsi být měla. S náma. Nakonec všeho... Sny, - po tak dlouhé době, - zase o Tobě?! Někde v povzdálí mysli zakopané tušení o vděčnosti a úctě za všechno, co jsi nemohla a nechtěla učinit. Jenže stejný je i pocit věčnosti nerozumění... Přesto všechno STESK hlodaný myšlenkou že nezbytně nutně považovaný za touhu po opětovném utrpení a sadismu. A co Ty, Dave? Odpovíš stroji, jestli bude snít... - o nesvaté trojici, která již dávno odešla jen bdít?

 Ptáci ráno tak příšerně řvou. Ale v té bezprostřední
rozespalosti vám to ani nepřijde.

 

 Probuď se člověče a jdi se svým přítelem jen - za
stravu a bydlení - učinit potřebu nejen zvířecí,
ať zase můžeš spát!

 

 Horko, horko, horko... Život bez přátel. Tentokrát pro
změnu navždy. Ne jen na pár měsíců...

 

 A malá stříbrná rybička napíchnutá na háčku. Mrská se
v prostoru vymezeném lovcem a čeká -
až se stane Ježíšem Kristem.

 

 Zalévat květiny a psát. Ani tetušíte, že psát může být
práce a pouto a taky radost ze svobody těchto několika
málo řádků...


ashentree
17. 07. 2003
Dát tip
beauty: Jsem, a jak ;) Ani jsem nepřišel na to, proč se mi to stává :-)

ashentree
17. 07. 2003
Dát tip
...a jo, uz vim proc, na tomhle komplu neni cestina ;) takze jde o zlozvyk, s nimz nejen muj mozek vytrvale bojuje, kdyz pak tu moznost psat cesky nekde mam...konecne jsem na to prisel :-))

redscorpion
17. 07. 2003
Dát tip
Barunko, tohle Ti uniklo...to dílko vůbec nezapadá do předešlých. Snad je úplně o jiných citech. A na klišé seru, není vůbec důležitý... Je to nejhlubší věc, kterou jsem za poslední dobu napsal. Kéž by ONI dva mohli chápat a chtěli rozumět a poslouchat... Prostě jen "milý deníčku" psáno modrou krví - inkoustem a slza s úsměvem (-;

ashentree
29. 06. 2003
Dát tip
Zalévat květiny a psát...Máš tam silné kontrasty...Metafory postavené ze silných slůvek...Trochu šifruješ...Ale to není na škodu, je to o náladě...Rozhodně piš takhle dál, je to svý... TiP* jen nevím proč miniatura ;)

a_front
29. 06. 2003
Dát tip
Dobré! "A malá stříbrná rybička napíchnutá na háčku. Mrská se v prostoru vymezeném lovcem a čeká - až se stane Ježíšem Kristem." - tak to je háááárd cóóóre! :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru