Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Absolutní blbost :-))

13. 06. 2000
0
0
1250
Autor
slavek

prostě pitomost. Co k tomu dodat? :-)

Natřískaná tramvaj pomalu s hukotem odbočila z Jindřišské k Masarykovu nádraží. Letní dusno prohřálo železné vozy do obrovského dusna, kde se suchý vzduch mísil s vlhkým potem cestujících, zápachem tramvajového vozu a kombinací parfémů a deodorantů které cestující použili. Na stropě zírala výzva jedné z firem, prodávajících antiperspiranty ke zdvihnutí rukou, prostě takové standardní, ničím z normy nevybočující letní odpoledne. Lidé byli jako obvykle nervózní z tlačenice a pomalé jízdy a jako obvykle vystavovali své znuděné, často sluncem spálené ksichty. A právě tento letní poklid se měl za malou chvilku změnit v něco úplně jiného. "Masarykovo nádraží... Příští zastávka, Bílá Labuť ", zahlásil reproduktor. Nenápadného človíčka, který nastoupil s brokovnicí v ruce do vozu s řidičem si v podstatě nikdo nevšiml. Až na jednu paní, které dlouhou hlavní zbraně převrhl tašku s nákupem. "Nemůžete dávat trochu pozor, vy nemehlo, mám tam vejce...",povídá dáma... "No tak promiňte, že žiju..." "To se prominout nedá!" Takto v celku ještě mírumilovná hádka trvala až na Vltavskou. Tam pán s Brokovnicí rezignovaně vystoupil... Vybere si raději k únosu nějakou jinou tramvaj....
TBC
15. 06. 2000
Dát tip
A proč ne ? :)

Bibša
14. 06. 2000
Dát tip
Ale úsměvná:-) uznej! Mi se ta pointa líbí!

Merle
14. 06. 2000
Dát tip
:-)))))))))))))

papouch
14. 06. 2000
Dát tip
jo, já bych byl taky pro, aby nejdřív sundal tu vejcovitou kraxnu a pak namířil tu dvojku na šalinářa a řekl " a včil to vemeš po Žitný na Smíchov..." nééé :-)) je to dobrý :-)

Katerina
14. 06. 2000
Dát tip
Na co unaset tramvaj?? To je fakt blbej napad :-)))

Dědouch
13. 06. 2000
Dát tip
...popravdě řečeno čekal sem že první sejme tu bábu, ten borec:-)))))Vono, člověk má někdy chuť udělat něco velkolepýho,a potom někde zrovna nemaj formulář na zábor veřejnýho prostranství a z věci sejde...:-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru