Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O Johnovi v parku

Výběr:
01. 11. 2003
4
0
1156
Autor
Pan_Spok

přátelé, tuto povídku psal sám život ...no dobře, kecám, byl jsem to já

 

John Hover seděl v parku pod vzrostlým kaštanem.V optimistické a mladické tváři toho mladíka se zračil optimismus a mládí.

S rozjařeným úsměvem na rtech nasál čerstvý ranní vzduch a s týmž výrazem se rozhlédl kolem sebe.Ke svému překvapení zjistil, že v přelidněném parku není sám.Po chvíli hloubání si uvědomil absurditu povídky, ve které figuruje, zastyděl se a na vzrostlém kaštanu se oběsil.

Ovšem, milý čtenáři, stalo se něco zvláštního!!! Kdyby šlo o obyčejnou povídku, znamenalo by to její konec! A já se ptám, vážený čtenáři : „Byl to její konec?“

Ano, byl.


katugiro
30. 11. 2003
Dát tip
trapný prolog vyvážen skvostnou povídkou výtečně studente * až na tu druhou větu, do které jsi nacpal tři formy "mládí", to je i v absurdní povídce na oprátku!

yoyo
16. 11. 2003
Dát tip
Tak to je úžasné!!! tip' *

Pan_Spok
16. 11. 2003
Dát tip
jo jo...........a díky

Pan_Spok
01. 11. 2003
Dát tip
och, budu spysovatelem.Jinak to zkrátka být ani nemůže.Takový talent se prostě nezahazuje.Až napíši povídek více, vydám knihu.

Zly
01. 11. 2003
Dát tip
:-))))))))) Tohle je víc než geniální. To je genitální. Já se hluboce, hluboce skláním a tamtamím na všechny strany: až z dalekého kosmíru androgynní prózy porážejí literární pózy. Křeček škrhola Zlý

Pan_Spok
01. 11. 2003
Dát tip
Ano Zly, nezbývá mi než s tebou souhlasit. Je vidět, že tvůj literární vkus opravdu není tak omezený, jak se jevil při tvé první konfrontaci s mými díly. Teď je mi jasné že jsi znalec. gratuluji (až budu slavný spisovatel, obšťastním tě podpisem)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru