Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

.....

13. 11. 2003
7
0
2149
Autor
Playwithfire

Už je to skoro rok...

Zlomil mi srdce

Ublížil

Svázal mi ruce

Ponížil.

 

Tiše jsem seděla

Plakala

Nic jsem nevěděla

Jen hádala.

 

Strašně mi lhal

Zahýbal

Mou duši bral

A ohýbal.

 

Nenechal mi nic

Žádnou ctnost

Vzal mi nejvíc

-nevinnost.

 

Na mně pak zanevřel

Toho nelituju

-oči mi otevřel

...děkuju

 

 


Adam_G
05. 03. 2004
Dát tip
Pěkné sloky, poslední se příliš nerýmuje, za to však dávám tip. Ono poznání nemusí být vždy rýmující se.

Isil: noooo a vemes mi ty fotky na pristi Avalon? nechapui cim to je ale furt nak nejsem schopna ti zavolat:))))

Je to poměrně pěkné, teda až na tu poslední sloku.

aha:) Ale nasi sou hodne zvlastni pripad, neci to resit takhle verejne...

Dik:) Duvod proc s vama nechodim do cajovny je ten, ze se o mne nasi tak TROCHU bijej a poustej me ven nejvejs do 8-a tou dobou se v cajovne teprv schazite, takze by to trochu nemelo smysl:) btw, jak se vlastne jmenujes? :)

je to tam SUPER:) fakt sranda... jen se tam tak TROCHU prudime se Simou:) a dneska mam prodlouzenou:) Tak ja ti nekdy zavolam (kdyz mi pismackou zpravou posles cisalo domu, budu ti vdecna) a domluvime se...

Isilme
01. 12. 2003
Dát tip
Šíma, náš velký tanečník, no jistě:))) jak si přeješ...224 31 63 97, anebo když budeš mít čas....tak se stav v čajovně:)))

Isilme: dyt si psala ze to je tvuj bracha! jo to je takovyto braskovani-sestrickovani po par flaskach medoviny? ;o) Klidne to rekni naplno;) naaaahodou sem byla jen markytanka a kmotra mistni mafie, ale orgove meli nejspis dojem ze sem byla i kurtyzana:) je mi uplne jedno kdo mi je da, hlavne at uz brzo:) Ba ne... Arwen nejspis vubec neznam, Drrak se uz ani neobtezuje mi odepsat:(, argona taky moc neznam...tak to asi bude na tobe;))))

Isilme
29. 11. 2003
Dát tip
Viky: podívej...proč by měl být Aspein můj bratr?Já mluvím jen o Drrakovi. A houby medovina:o)) Neřeknu, já to už vím..aha, za něco podobnýho mě chtěli na Zlenicích...nejela jsem:))) Fajn, já se ti je pokusím nějak sehnat, to se neboj:) že neodepisuje..? ale to je přece u něj úplně normální:) Jo a taky někdy pozdravuj Melkora v tanečních, i když....teď splu nejsme zrovna v příznivém rozpoložení, abych pravdu řekla:) jaký to tam vůbec je, kdo tě přinutil, abys tam chodila?

Isilme
27. 11. 2003
Dát tip
No moment, Vicky, já taky netvrdím, že je mi dr. aspirin příbuzný:o)) mimochodem, já jeho příbuzenství taky popírám:)) Grimberské eee.....coo??asi jsi se přepsala.i když, mezi námi, sedí to na ně (nás) teda rozhodně líp než žoldáci:)) Vím, vím, prý jsi hrála..no..jak bych.zajímavou osobu:))ale mrzí mě, že zrovna o Camelot jsem přišla.... ty fotky mám zatím já, Argon, Drrak a Arwen, od koho je chceš:)?? na net je nedáme, leda až budou hotový mý nebo její stránky... btw. já nemám kredit, nemohla jsem odepsat:(

jo, je to dobry-taky sem to nevymyslela ja ale Bal´eavoreth (ktery tu jejich skupinku prejmenoval na grimberske zebraky;) Tak hele ty kecko, penicilin vase pribuzenstvi poprel!!! Jo a k tomu camelotu...tam sem byla, v cerny dlouhy sukni, tm.modry mikine a hnedy kozeny veste. pres ramena sem mela ten pseudoplastik co na avalonu... Podle toho bys snad mohla poznat jestli to na tech fotkach sem ja, ne? ;) a taky sem tam furt jedla mrkve:))) btwm, sou ty fotky uz nascanivany? jestli jo, sou uz na netu? jestli jo, na jaky strance? Ufff, to by snad stacilo:o)

rikam JEN:))) ale prej mi to slusi:) ale nejsem zas na 3 cm.... neboooj

Dik:) Cozeeee?!? ...wow, ja myslela ze je to jen bracha aspirina;) no wow:) BTW, sem ted celůkem radikalne ostrihana a prej vypadam mladsi:)

Isilme
22. 11. 2003
Dát tip
Viky: tsss, na tyhle dva by ti nestačily ani šarm dívek z celýho Hollywoodu;) ale v tom případě máš zajímavý život, na to, že je ti tolik co mě...

Coze, tobe je 16? To bych ti rekla vic:) Nooo, kdybychom si vzaly neco s poradnejma rozparkama a vystrihama, minimalne Drrak by neodolal:) Ale to nak neni muj styl a tvuj nejspis taky ne, takze na to musime jinak.... Co treba trpska nasili? ;-))))

Isilme
22. 11. 2003
Dát tip
Viky: nepovidej ze by brachu zlakalo zrovna tohle:o) i kdyz.zname svy lidi:o) ale na rozparky v zime se vam vykaslu.... ty mas co rikat, kdyz jsem se konecne po Avalonu dozvedela, ktera vlastne jsi, docela mi to vyrazilo dech, vypadas tak na 17/18... joo, zmucit:))))

isilme: dyt si byla u toho kdyz sme s "Fladou" resili pismaka, tak proc ses neozvala...? ono tam holek zas tolik nebylo:) btw, ja se ale chovam na 8:) Hele bude moznost se nak dostat k tomu cos natocila (teda jestlis to byla ty)? jo a "brachu"?????

Isilme
22. 11. 2003
Dát tip
Playwithfire: eh.....nechci vědět, na kolik se chovám já... Drrak je muj brácha. jak to? kdy a kde? jsem si teda nevšimla, to bys mě měla příště upozornit... jj, byla jsem to já a budu se snažit Argona dokopat k tomu, aby nám to sestříhal a zkrátil. pak máš u mě schovaný CDčko;o)

Isilme: taky jim za to obema furt nadavam:) Drrak pry nema cas a F. se vymlouva pokazde na neco jineho:-) Tak vis co? Zitra se do nich na avalonu pustime a kdyz dame dohromady sve "divci sarmy", urcite je ukecame;))) Tim sem myslela, ze to je podle pravdy

gASK
20. 11. 2003
Dát tip
Hned to zní líp:) Škoda že nemůžu dát další tip...

Isilme: ja lzu fakt nerada:((((

Isilme
20. 11. 2003
Dát tip
Playwithfire: ted jsi me ale zmatla dokonale:)) Drrak a Fladdermus rikas? ale ze tam maji hodne del:o) celkem nejaky 4, ne:)

Katcenka-nerikej, ze bylo tezky poznat ze zrovna ten:) Kolega-to vis ze ne... gASK a FKL-no joooo, mate pravdu... sem moc nepremejslela nad formou

Katčenka
19. 11. 2003
Dát tip
No nebylo..proto sem to poznala,neee? :-)

Isilme
19. 11. 2003
Dát tip
jen neříkej, že je to dle pravdy:)

Kolega
15. 11. 2003
Dát tip
Pan Kolega, bohužel, nepůjde s davem. I když obsah je otevžený, přesto bych báseň označil za takovou dětskou říkanku. Nezlobíš se? :-)))

FKL
15. 11. 2003
Dát tip
řáíkanka.. možná... ale ta rychlost... smršť, je to super vyjádřené jenom jenom... ta poslední sloka v posledním verši... k té bych měl výhrady... a za to mu děkzju - mně to tam nesedí páč je to dlouhý... dal bych treba jen - za to děkuju, nebo jen děkuju.... nezlob se že ti to komolim.... jen názor ale jinak super takze*

Áda116
15. 11. 2003
Dát tip
Zachránila jsi to koncem, opravdu.

gASK
14. 11. 2003
Dát tip
Otevřené, upřímné, trošku smutně melancholicky nostalgické, autentické,......a vůbec, podobnejch cizích slov bych tu mohl napsat:) Ale vážně, tohle se mi líbí, obsah rozebírat nebudu, myslím, že hovoří sám za sebe a každý si tam najde svoji trošku pravdy případně i trošku sebe:) Povedené..díky za hezký náhled do tvého nitra a života... *t BTW: Nemyslíš, že by to znělo líp a rytmyčtěji, kdybys u posledního verše nechala vždy jen to poslední slovo? Stejně tam ty před tím nejsou nutný a jen zbytečně ruší plynutí:) Ale třeba ne, musel bych to tak vidět abych posoudil, leč psala jsi to ty, takže musíš vědět jak se to líbí tobě:)

Sandra
14. 11. 2003
Dát tip
Oči mi otevřel a za to mu děkuju .... tak to znám, *

sidonia
14. 11. 2003
Dát tip
mou duši bral a ohýbal...taky znám, pěkné, povedené...

Morasten
14. 11. 2003
Dát tip
pěkná,a docela i poučná, určitě životní skušenost......T

Seregil
13. 11. 2003
Dát tip
Hm.... velmi zvláštní a otevřená zpověď....

Křídlo
13. 11. 2003
Dát tip
Ale to je pěkné, teda až na tu první sloku.

To byl jen preklep, uz sem to opravila... Je to lepsi? :)

Katčenka
13. 11. 2003
Dát tip
Hezky..moc...obzvlast kdyz ten pribeh znam dokonale.... Pavel,vid :-(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru