deprese

Deprese to je věc zlá člověka postihne aniž se nadá. prijde jako nezvnaý host a zůstane u vás dokudsami nemáte dost. Až se deprese nabažitepak ji řeknete sbohem a rychle ji odstčíite. Ona ovšem na slovo sbohem neslyšií a do pár dní, týdnů či měsíců se u vás opět objeví.

08. 03. 2008
0
4
584
Úvahy

laska

Objevila ses v mém zžvotě jako rudé nebe přesla sipřed mími oči a ony najednoupozorovali jen tebe. Si krásná jako jarní květinasi moje první velká vidina, vidím tě pořád před sebou , myslímna tebe každým dnem a každou vteřinou. Ted sedím tu beze slov avšak říci chtěl bych ti toho strašně a moc. Jak unáší mě tvé oči , tvůj pohled tvé vlasy prostě vše na tobě zalíbilo se mi v tom jediném okamžiku asi.

02. 03. 2008
0
1
485
Úvahy

Samota

Je to to jako věc beze jménaje to jako čárka která nic neznamenáje to jako láska beze slova ano toslovo o kterém chci něco říct se jmenuje samota. Samota jak už název napovídá je temná nechává člověka ve svých nehezkých vzpomínkáchProč o samotě píši zrovna já. Asi proto,že samotu sám prožívam ba se vní i topím,ale snažím se ze všech sil se vní neutopitKaždá věc má ěeco do sebe proto i samotaje jako mráček jako zatažené nebe. Někdy cítíme ůzkost někdy steska vsak to k čemu se vrátim je vždy jedno a to stejné slzy.

01. 03. 2008
0
0
444
Úvahy

Bezmoc

Bezmoc to je věc zlá, pro člověka nebezpečná. Je to jako cit, který nás ubíjí je vsak občas ku veci. Bezmocný člověk dělá jakjinak než bezmocné činy kterýchvětšinou lituje. Proto říkám stop bezmocímať se radši vše projevuje emocí Emoce je věc jiného rázu má klidnějšíprůběh a proto i svou klidnější oázu.

27. 02. 2008
0
1
490
Úvahy

Naivita

Naivita je věc , která je stáláje kolem nás všude jako láskamladá. Naivita to je hrozná věc každý ji má v sobě trochu aťuž chytrák či lakomec. Naivní člověk dělá někdy zoufalé či nesmyslné činy, které občasvyzní jako kaše bez cizrny. To je asi vše o ní doufámže se ji zbavís brzy a neskončí to jako loni.

26. 02. 2008
0
2
521
Úvahy
Nahoru