houbař

šel jsem jednoho krasneho večera na houby, samozřejmě jsem si vzal lucernu, bez lucerny nemohu jít večer na houby.
A najednou sliším ženský křik: pomoc. Tak jsem se šel podívat co se tam děje. A tam nikdo.

29. 01. 2020
0
0
139
Povídky

KIKI NA VÍLETĚ

Ahoj jsem kiki. Dnes jdeme s holkama na vílet ale protože mi je teprve 5 tak jedou i rodiče bude to super. Prvně jdeme do zoo, tak už mamiiiii. no jo prosimtě.

29. 01. 2020
0
0
132
Pohádky

O dokonale chuti

čaroděj souhlasil a říká Inu dobře první vydání první spis hned poté kdy své učení završením Au končím bude tvé aby jsi ho mohl číst jako první A tehdy se událo že pan li Uzavřel dohodu a svojí část splnil pravil když odcházela Nyní mám pár cest zde po okolí Stavím se později zanedlouho zdali již budeš hotov se svojí prací, abych ji vyzvedl, poté mě čeká delší cesta a zpět se dostanu mnohem později a to by mohlo býti na škodu naší dohodě. Nemějte strach pane li, ničeho se nebojte, než podnikneme své cesty a vrátíte se zpět ke mě ničeho vám neuteče, a zatímco své dílo pilně provedu ke konci, az připravím jeho úplne a přesně vydání pro vás, tak budete jistě na třikrát zpět ze svých cest, ikdyby byli kolem světa. Dobře tak příteli loučil se li, a přál mu náklonnosti vsi a celistve ke vzniku velkého díla a nezapomeň naší dohody.
Bytost li, byla bytost která se pohybovala v casovosti vesmíru a světu jejich vzniku a zániku, čeho bylo za chvíli pro ni znamenalo pro Evžena dobu, během které vznikne a zanikne vesmír třikrát.

29. 01. 2020
0
0
140
Ostatní nezařaditelné

AaaaA

Aaaa

12. 01. 2020
0
0
223
Miniatury prozaické
Nahoru