11.02.2004 00:00 K dílu: Základní příčina beznaděje moderního člověka ja82
Ano, svět bez hodnot je brutralni, chovame se jak přemnozene krysy, jimž nejde o zachovani druhu. I v dnešní době existuje nejvišší hodnota ,jak uvaďíš, je to poznání (nové, více, dál..). Touha po poznání vede i k sebedestrukci a to velmi pokud neni korigována jinou vyší hodnotou. Beznaděj přichazí při vědome stratě teto hodnoty, uvjedomněním si její dusledků a nelechkosti odstranit ji z našeho podvědomí a přijmoutí jiné. A dnešní doba je charkteristicka masovým uvědomněním jalovosti hodnoty dobra, nasledků viry v poznani a nejistých zitřků teto civilizace. Co muže přiji? Lide potřebují něčomu věřit, žijou. Nepřijde nejspiš nic noveho, jen pokračování zneuživání tohy lidi po víře.
28.04.2004 00:00 K dílu: Ucho se utrhlo a není ja82
o jak všímaví! děte to piče, mne vaše hrubky jsou uplne trochu se povzneste 0.
28.04.2004 00:00 K dílu: odpočinek ja82
"pak věci ...." - miseto zda dobre ale nevim co to jsou vjeci. pojmenovavjici pojmenovava pojmenovane, pojmenovane je co, představa? predstava podstay vjeci je vjec? představa svjeta i jako materialniho jako idealniho jako kdovi jakeho se po zposte zkušeností ukazuje jako neodpovidajici podstatě skutečnosti? proto i tak prazna? že se ho je těke za neco chitit?
29.01.2004 00:00 K dílu: ve vzorcích ja82
na zemi diky, ale mohl bych si to po sobě přečíst xkrat a ničeho bych si nevšiml. * v tramvaji * na kolejich * sleduji mraky * vim že jsem taky mrak * ale nevystoupim * mam strach z čeho? strach vystoupit z kulturních vzorců
Nahoru