12.09.2010 21:20 K dílu: Vrhat se do vztahů bez citu a zveřejňovat špatnou poezii: Otravný výkřik. Drozd
:D
06.06.2008 23:50 K dílu: Bradavičník je jedovatý, opovažte se ho na sebe patlat! Drozd
Ach! Och! Dunecko! Ty vis, co bych s tebou po noci rad, ze? Ty to vis!
06.06.2008 23:20 K dílu: Bradavičník je jedovatý, opovažte se ho na sebe patlat! Drozd
Ach! Och! Dunecko! Ty vis, co bych s tebou po noci rad, ze? Ty to vis!
12.07.2007 13:23 K dílu: přiznání holky co teď tajně kouří za školou Drozd
Zklamani, holka! Sem se tesil na poradnou "sondu do nitra" kurva a ono nic. Prijde mi to stejne polovicate, jako ten prolog. Mne teda sebereflexe ve chvilich pohody nepomaha, bo v tu dobu necitim potrebu se nejak sebereflektovat. To prijde az v te nepohode, kdy si ji vazim, nevim no... Slane curky, to je zas takova ta tvoje poeticka slepa ulicka. Ta basnicka zacina takovym milym kycem a konci tak mnohoznacne (rovnez poetickou slepou ulickou), ze se vlastne o ni neda rict nic spatneho, ale ani hezkeho. Fakt jsem od tebe konecne cekal nejakou konkretni basnicku, jak slibuje uvod, a ono ti to zas srabacky uteklo kamsi do pohadky. Ty ze kouris za skolou! Ty kouris pred ni, to vsichni vime, somruju cigara...:)
01.04.2007 19:20 K dílu: Vlakem Drozd
Myslim, ze to napsala brubarbucha presne. Touha silnejsi nez samotna basnicka. No ale tak to mame cas od casu vsichni, ze...:)
16.02.2007 12:30 K dílu: není vidět Drozd
Kdyby se jakysi nakldatel v nejakem nepochopitelnem hnuti mysli kdy rozhodl vydat ti sbirku, u tohohle bych doporucil vyhodit posledni dva verse...:) Jinak je to fajn, citelne lec tajemne... Sebelitost je hezka vlastnost, taky to mam...:)
31.01.2007 20:45 K dílu: Záchrana Drozd
Mila nemocna Baruse, tahle je dobra, opravdu. Na minimalnim prostoru mas vsechno, az mam pocit, ze se mas fakt tak spatne, jako ta holka z basnicky, ktera to kdysi umela, to brusleni, ale ted se to najednou pod ni proborilo vsecko a ona je v haji... broboha snad se tak hezky nemas:) Navic kdyz si predstavim tu barevnost, bily, modry led, do toho cervena krev a cervanky... toz mohl bych rozebirat dal, aji bys mozna byla sama prekvapena, co bych tam vsecko nasel. Necht te prejde kasel. Zatial!t
05.01.2007 20:21 K dílu: tišení Drozd
To je fakt prijemne...:)
05.01.2007 20:17 K dílu: Miss Anthropos Blues Drozd
Rytmus je dobry, v prvni sloce. Vychazi mi z toho, ze mas jeste dost svedomi ale zadny pretlak. To jsi teda format, pico...:) Perlicky mozna neletaji, ale prileti, neboj, protoze nemuzou nepriletet:)
17.12.2006 20:23 K dílu: Reminiscence of the Things Past Drozd
Nevim, proc ten debil pise anglicky, ale je to naprosto uzasne! Vazne velkolepe! Shakeshaft hadra, pico! Ehm...:)
07.12.2006 20:13 K dílu: Loudavé čekání Drozd
Píšeš zvláštně. Mně se to líbí i nelíbí. Míchají se v těch věcech takové dva protipóly. Na jednu stranu si hrozně vnímavá, píšeš v některých chvílích opravdu přesně to, co cítíš, dokážu si představit ty pocity a situace, máš výborné postřehy. (pokud jsem si je tam teda sám nevymyslel...) Třeba: všechno je jasné, jak jen dovolíme a my dovolíme málo líbáš se s jinou a prý to nejsou polibky nejsme spolu a prý je to láska, to je výborné. Člověk se bojí reality, nechce si ji připouštět takovou, jaká je, i jinak zcela jasné významy se snaží vykládat si mnohdy úplně opačně, jen aby to tak nebolelo, že jo...:) To sou hezké pravdivé věci, které nutí přemýšlet. No ale pak je ta druhá stránka tvojich básniček, kdy sklouzneš k takové nějaké pro mě samoúčelné poetice, ke hře slov, k takovým nějakým básnickým klišé, jakože tam musí být nějaké protiklady, aby to vypadalo cool, ke zbytečným obrazům ("rozlévám víno po stole" tady v té poslední třeba, někdy ten obraz přilepíš k významu, jako tady ten úplně poslední verš "zbytek si schovám do lustrů". Jednak nevim zbytek čeho, ale soudě podle toho, že to jsou lustry, tak to možná bude ten oheň, který tě pálí, ale co je to potom ten lustr, co to má zastupovat, nevim... prostě je to jenom nejasné, pro někoho, kdo se kochá slovy možná hezké, ale taky bezobsažné. Na venek.) a já se bojím klíčků klíčících bez klíče, to je taky jenom hra se slovy, jejichž význam by se v kontextu té básničky nějak vyložit pochopitelně dal, ale já tě trošku podezírám, že si to tam stejně dala ze svého pocitu jenom na půl, že sis řekla jo, něco tam je, je to dobrý, ať si s tím lámou hlavu...:) A kdo se skrývá pod přezdívkou... ted sem ji sám zapomnel... Drozd? Kdo jiný, než Koňár!!!:) Zdar!
07.12.2006 19:46 K dílu: Odpoledne Drozd
Tady je myslim taky trochu erotiky...:)
07.12.2006 19:43 K dílu: Přešeptaná láska Drozd
Vrtá mi hlavou, jestli to skutečně má ten erotický kontext, který v tom vidím... Dneska jste tiší, v tvých rukách pana v nadživotní velikosti, kape, máš to v očích, lepí se ti dlaně k sobe potom... je to záměr nebo podvědomí...:)
Nahoru