28.07.2008 21:08 K dílu: Mesiáš - konečná partie Puerrh
Burrrr co? Nic nevedet, nic némit. Shánim si sám. Vy pšit patek. ... Jo avízo, to čumim, teprve zjišťuju jak to tu funguje... hele a máš ověřený že to je bezpečný tohle AVÍZO? Jestli to nemaj Mloci napíchnutý... No uvidíme jednoduše: MLOCI DO PLYNU! A teď jestli už sem nikdy nic nenapíšu, tak aspoň víte - víte co víte? ... S vědomím, že mu možná zbývá pár vteřin života, rozhodl se přece jen nakonec pro seriózní odpověď: Je pravda, že jsem ve WSB jel několik měsíců. Na druhou stranu efekt WSB je natolik svérázný, že svádí k hledání symptomů všude, kde někdo začne používat "metodu střihu", zpřeházenou časovou posloupnost, halucinační vize, nesmyslné termíny a schizofrenní postavy... hned se o něm řekne: nojo, ty už toho WSB neber.
28.07.2008 14:39 K dílu: Mesiáš - konečná partie Puerrh
Chomsky je břídil, a navíc hraje pro ně. Zatím nevím jestli pro Mloky nebo pro Krty, rozhodně ale proti lidem. Něco jako ten s tím Fahrnhajtem. Navrch huj... znáte to.
28.07.2008 14:33 K dílu: Mesiáš - konečná partie Puerrh
Fuj, co to sem píšu...??
28.07.2008 14:32 K dílu: Mesiáš - konečná partie Puerrh
No ono to nějak souvisí... o totální válce v podmínkách neexistence času tady mám soubornou historii o asi pětistech stranách... otázka je, jestli by takovéto bludy někdo četl. Jinak jo, dost se v takovýchle větách válím. Kdo je zas ten Willie? Něco jako Jim Jones? Další bezváznamná figura bezprizorně extrapolovaná do světa kde nemá co dělat? Kdyby si radši lidi přečetli něco o Spiknutí Bramborových Krtků! Dokonce ani o zvědavci o tom není ani zmínka... a pak se divíte, a PAK se divíte ;-)
25.06.2008 15:59 K dílu: Mesiáš Puerrh
Na vysvětlenou: Jones byl jenom obyčejný chlápek který se jednoho dne probudil bez rukou. Jako stovky a tisíce z nás neměl šanci ani zjistit, proč se mu to stalo. Musel se k to mu postavit jako chlap, vyrovnat se s tím. Jones to dokázal a dnes mezi nás přichází jako Mesiáš. Jiná legenda popisuje Jonesův zásah do erotické literatury faktu takto (Copyright Mister): Rozrazily se dveře. Jones nedýchal. Atmosféra byla tak napjatá, že nebyl schopen slova. Krve by se v něm nedořezal. Mlčel jako hrob. Byl úplně ztuhlý -- erekce beznohého krtka by mu mohla mnohé závidět. Jeho mrtvolně bledá tvář odrážela měsíční světlo, které do sálu pronikalo skrze zatažené žaluzie. Jones byl největší tvrďák v celém širém okolí, nastalou situaci však nezvládal. Byl totiž už tři neděle mrtvý. Kdyby byl živý, byl by jeho výkon určitě mnohem uspokojivější. Fatalita aktuálního však byla neúprosná -- ve dveřích stál /dev/random a nedal se odbýt. Děl: (následuje několikastránkový výpis z /dev/random, což je v linuxu generátor náhodných znaků)
25.06.2008 15:30 K dílu: Mesiáš Puerrh
Víc víc extrémní kritiky!!! Šup ať to lítá jako hovna z hovnometa!!
25.06.2008 15:30 K dílu: Mesiáš Puerrh
Von na to spíš kálí ne? Něco jako bohyně Kálí.
25.06.2008 15:29 K dílu: Mesiáš Puerrh
Kdo je Jim Jones? Jim Jones se v tom válí?
Nahoru