14.12.2009 02:39 K dílu: Pismak (recenze) belzepub
Zeptej se pripadne Roberta Knebela, kolik Jiri Palicka zvedal na bench, uz tehdy jako junior pres 100 kilo.) Pak 130. )) Neradil bych papouchovi me dal prudit.) A uz jdu spat.
14.12.2009 02:24 K dílu: Pismak (recenze) belzepub
Dero: Co ze semnou najednou bavis?) To je prece kazdymu vicemene jasny, kdyz zjisti, ze nick byl zalozen dnes vecer a s "jednim" prihlaseni.) Jezdil sem se za reprezentaci 2 roky. Ted delam creek. (Zeptej se (kdybys neveril a mel touhu to zase overovat) Roberta Knebela, naseho reprezentacniho trenera, jak sem Jiri Palicka, dopadl na ME.) Papoucha bych striskal do kulicky. Belzepub je hospoda kde sem poprvy byl s jednou z pismaku, Bwiti je muj ICQ nick:) Co odpovedet na otazky co sem ti dal:) Hmmmmm sefe. Zvlastni sledovat jaky veci resis a jaky ne. Zitra se tu logne jedna holka, takze uz tu fakt nebudu a rano v sest vstavam. Mrzi me zes neodpovedel, protoze si dost "lhal" a mels to vysvetlit. Delal si z pismaka svatouska co prosi uzivatele aby smazali dila, ale to tak uplne pravda neni. Me se dve dila smazaly a nidko mi nic nerekl. Urcite i pismaky zajimalo jak to vlastne bylo a tys resil veci do kterejch ti vazne nic neni a co si mel odpovedet, nechavas bejt. Chtel sem hlavne odpovedet Muese na: To jsou ti andele, coz byl duvod proc sem se lognul, dost me to dostalo ... Proc myslis ze se moje posledni dilo menuje Nehoda, nahoda, jahoda? Mej se detektive, az zas objevis ameriku, dej mi vedet.)))))))))) Odpovedel sem jen muesse a konstatoval situaci s Papouchem myslim dost objektivne, tak nevim vubec proc ses tim zatezoval.) You dont fit the modl ... We're gonna drop this song cause you don't belong you don't fit the mold so you've been told you need to play our game and just act the same cause we won't tolerate any other trait Bang! I am maniacal Bang! so defiable Obliverate dominate self destruct and activate Bang! I am political Bang! so unequivable the name of the game is to win all the way Pinned down to your chemical cross of hopeless faith what a day what a loss no one left to tell this tale of all of us life for sale The clouds start to rise there is no surprise we all start to burn when will we learn who we are to be watch the enemy in you sights you see when will we be Bang! I am maniacal Bang! So defiable Obliverate dominate selfdestruct and activate Bang! I am political Bang! So unequivable the name of the game is to win all the way Pinned down to your chemical cross of hopeless faith what a day what a loss no one left to tell this tale of all of us life for sale No one left to tell this tale of all of us life for sale Bang! I am maniacal Bang! So defiable Obliverate dominate self destruct and activate Bang! I am political Bang! So unequivable the name of the game is to win all the way Pinned down to your chemical cross of hopeless faith what a day what a loss no one left to tell this tale of all of us life for sale
14.12.2009 01:28 K dílu: Pismak (recenze) belzepub
BTW: Chalupovi je 45 a myslim loni byl treti na mistrovství sveta nebo tak neco. Takze tvuj vek 51 neomlouva tvoji zbabelost, zvlat u kluka, kteryho nedavno pustili z nemocnice. Psychopata znam, byl 12 na mistrovstvi evropy v kanoistice na divoke vode, roztristal by te na kasi i deset minut po operaci. Ses srac, mozna ted budes mit velkou hubu, ale po bitve je kazdej general. Zaslouzil by sis aby ti tady uz nekdo konecne rozmlatil tu tvoji namyslenou prazdnou lepku.
14.12.2009 01:21 K dílu: Pismak (recenze) belzepub
Papouchu: Bud rad ze si nedostal pres hubu, a uz sni radej nemel.
14.12.2009 01:20 K dílu: Pismak (recenze) belzepub
Mue: Jo, vzdycky se to zvrhne .. tak jako se milovani vetsinou zvrhne v sukacku, pratelství v ... atd. Clovek je zvrhle zvire - v jistych situacich:)
14.12.2009 01:13 K dílu: Nehoda, nahoda, jahoda (Reportaz) belzepub
Mue: Za vsim hledej zeny (Bwiti))
Nahoru