19.01.2012 02:09 K dílu: Čas Queen of bitches
Dost desive, ale celkovy dojem velmi dobry.
19.01.2012 02:08 K dílu: Láskyplné Mučení Queen of bitches
Pusobive.
24.06.2011 18:12 K dílu: Queen of bitches 4 Queen of bitches
Má přítelkyni 5 let, bydlí s ní a musel jít za ní... Ačkoliv to z toho možná nevyznívá tolik..
24.06.2011 01:57 K dílu: Queen of bitches 4 Queen of bitches
aleš-novák: Máš pravdu, větu předělám. Prosecký: Co se ti nezdá na Ještě tu noc odešel?.. To mi nepřijde divný. No a s tím motivem peněz to bude ještě dovysvětleno. A to je defakto vyvrcholením celé story. Nicméně má to i pár vedlejších linií, hozených trochu víc do úvah. Koncept celkově mám vymyšlený. Pro účel písmáku bude zkrácen a bude cca na dalších 6 pokračování.
21.06.2011 00:36 K dílu: usínám Queen of bitches
Zřejmě to dám přečíst jednomu člověku ve svém okolí, který to víno používá dennodenně jako prostředek odkladu otázek a jejich odpovědí... Nejlepší zatím, co jsem od tebe četla.
21.06.2011 00:34 K dílu: slzy Queen of bitches
Hezká myšlenka.
21.06.2011 00:33 K dílu: Začátek Queen of bitches
Naprosto jsem se vyděsila a hrklo ve mně při pročítání druhé a posléze třetí věty:) Pěkné.
21.06.2011 00:31 K dílu: Malá smrt Queen of bitches
Smutné, obsahově dobré. Ale do nálady mi to nesedlo.
21.06.2011 00:27 K dílu: Nemohu zapomenout Queen of bitches
Na začátku jsem si říkala, že to bude nějaký moc jednoduchý. Ale asi při čtení třetího odstavce mě to příjemně chytlo a člověk si vzpomene na to, že to stejný prožíval taky. Takže tahle básnička je příjemně jednoduše pozitivní:)
21.06.2011 00:21 K dílu: psst.. Prst na rtech Queen of bitches
Vše již bylo vyřčeno, co mě napadá, takže jen tip:)
20.06.2011 23:41 K dílu: Až za hrob(em) Queen of bitches
Taky ses trefila do mého vkusu:) Morbidita tady na písmáku celkem žije:)
20.06.2011 23:37 K dílu: Nenaplněná láska Queen of bitches
Trochu mi drhne poslední verš- pro mě, domě--> možná něco rafinovanějšího? Ale jinak se mi to líbí dost:)
20.06.2011 23:35 K dílu: Kříž mlčení Queen of bitches
Nevím žádný obejktivní důvod, proč. Řemeslně je to dobré. Snad mi tam chybí zdůraznění té lásky k té umírající osobě někde na začátku. Ale to je peskování.. Ale prostě mě to nechytlo. První text, který od tebe čtu a bohužel mi tolik neříká. Snad je to i náladou- četlo se mi to spíš hůř, ale zřejmě není chyba ve formě.
20.06.2011 21:58 K dílu: Už jdu.... Queen of bitches
Hodně se mi také líbí konec, dává tomu hlubší smysl. Ale je strašně vidět, že víceméně všechno, co tady píšeš je tím, co žiješ. Zkus občas možná víc fantazie. Vidím v tobě sebe před pár lety. Kolik ti je, jestli můžu vědět?:) Klidně tajně do zpráv. Jo a oprosti se od minulosti a toho vztahu- nevím jak moc aktuální je tahle poezie, ale pokud chceš znovu začít, je důležitý se co nejdřív zbavit minulosti. Ne tak, že uplně zapomeneš, ale že ji už nenecháš zasahovat do budoucnosti.
20.06.2011 21:53 K dílu: Co je štěstí? Queen of bitches
Sakra:) Teď jsem ti napsala takový dlouhý dopis a ono se mi to vymazalo. No, pokusím se ještě jednou. Měla jsi pravdu v tom, že naše psaní se mnoho neliší. Jediné, v čem je to jiné je, že mně je 20 a tobě je dvakrát tolik. Mně osobně by nestačil jen ten partner, ale můj partner musí naplňovat i ty zážitky, jinak nebudu šťastná, i kdyby mě miloval sebevíc. To je bohužel moje realita. Opravdu si tak nezištně myslíš- oprosti se od názoru okolí- že by tě naplnilo jen sezení u krbu v objetí- bez práce, bez přátel atp.? Štěstí jako takové je podle mě mix veškerých hodnot, které uznáváš jako důležité a daří se ti je více či méně naplňovat. Prostě život ve větší či menší rovnováze. To, že momentálně toužíš po partnerovi je spíše pocit momentální nespokojenosti s tím faktem. Kdyby tě vyhodili z práce, postavila bys ji na mnohem vyšší příčku svých priorit.. Nebo se mýlím?
20.06.2011 17:15 K dílu: Queen of bitches 2 Queen of bitches
Děkuju Vám, holky:) Celkem se divím, že se nepohoršujete zvláště nad prvním dílem:) Na pokračování jsem si nechala dva dny. Ale dneska tu bude taky viset. O hodnotách. Je to pro mě dost těžký díl, protože i mě samotnou to nutilo zamyslet se nad prioritami. A přemýšlet, kam se bude tenhle příběh dál ubírat. Skutečně ubírat.
18.06.2011 16:08 K dílu: Nejsem, co vy jste Queen of bitches
Líbí se mi to po stránce myšlenek, ne po stránce poezie, té nerozumím. Ale začátek je silnější obsažnější, pokračování bych možná ani nepotřebovala. Resp. triumfování zlem se mi nějak nelíbí. Ale je to pocit člověka, který poezii moc nechápe...
18.06.2011 02:26 K dílu: Jinaká přebdělost mlžnosti světa Queen of bitches
Moc se mi líbí polemika nad vnímáním, což ovšem do jisté míry je řešeno jak v psychologii, tak v kognitivních vědách obecně. Krása metafor s tím do jisté míry souvisí a to přidává nový rozměr- souhlasím s názorem. Mimochodem, žila jsem ve vztahu s Brazilcem a je zajímavé pozorovat, jak si časem mezi sebou vytvoříte úplně nová slova smíchaná z anglo-česko-portugalských názvů, jak si vytvoříte originální metafory opět složené z těch českých a vysvětlovat české idiomy, mnohdy dost beze smyslu... Připadá mi to jako stejná myšlenka, také jsem jí kdesi kdysi ztvárnila. Přidávám tip:)
18.06.2011 01:39 K dílu: Znamení kříže Queen of bitches
Jestli neznáš, tak si něco od něj přečti. Píše s trochu stejnými charakteristikami jako ty. Je dost věřící, i když ne tak docela v křesťanství, bývá dost nevěrnej ve svých počinech (zamotává do toho Islám, černou magii..)- jako ty. Nebyl vždy věřící- ateista. No a z jeho psaní máš taky pocit, že jen on to ví nejlíp a žádná jiná možná pravda neexistuje:) Čtenáři jsou tak trochu sekta. Ale je to jeden z mých nejoblíbenějších spisovatelů, píše aspoň o něčem. O nějakým smyslu. Životním štěstí a tak. Každopádně čerpá hodně i ze starších autorů, jen je takový trochu modernější filozof.
18.06.2011 00:36 K dílu: Smutná nahota jedné ženy Queen of bitches
Líbí se mi to. Emotivní a hodně smutný, nehorší je, když si člověk za něco může sám a ví to.
18.06.2011 00:25 K dílu: Znamení kříže Queen of bitches
Líbí se mi ten názor, ačkoliv se neztotožňuji absolutně s názory. Tak trochu ženský Paulo Coelho, což neber jako urážku.
17.06.2011 18:14 K dílu: Queen of bitches Queen of bitches
Děkuju mockrát za impulz k napsání pokračování:) Nemám v plánu úplně deník jedné kurvičky (to moc originální není, ve světě toho je..), ačkoliv uvidíme, co se z toho vyklube:)O sekavých větách vím, jsou psané záměrně, ačkoliv někde je možná trochu poupravím dodatečně, protože jim možná něco občas skutečně chybí. O dlouhém textu taky vím, je mi jasné, že spostu lidí to nezaujme už jen při kliknutí myší dolů:) Píšu to pro sebe, pár náhodných či pravidelných čtenářů mi bude stačit. Tady na písmáku jsem poprvé a už mi připadá, že strašně hodnotíte všichni řemeslo jako takové a už vůbec ne obsahy děl. Zajímal by mně taky názor nějaké holky na tenhle text. Přeci jen chlapi jsou tolerantnější v tomhle smyslu. No a ,,zanedbatelná částka" je opravdu dána záměrně. Objasní se to v pokračování snad víc.
17.06.2011 17:04 K dílu: Tunis all inclusive Queen of bitches
Souhlasím s berg... Hezky vyjádřená ,,atmosféra":)
Nahoru