20.11.2002 00:00 K dílu: to město kanka
to Paranoidní: Příběh tam není schválně, jde o ty pocity, střepy z města a nitě vztahů... Dokonalé to není, ale díky :)
18.11.2002 00:00 K dílu: to město kanka
"Bír", uznávám, že to není moc estetické slovo, ale fakt je, že k tomu času nějak patří... Amerika alias nový svět, tady je zase potíž s tím přesunem v prostoru, jenže ten se tak kupodivu udál a "vzpomínky jsou už takové". Šibeniční kopec s růžovou zahradou, klášter, to se myslím dá identifikovat, ale není to nutné. Vylepšovat se to určitě dá, podněty vítám.
14.12.2001 00:00 K dílu: kanka
I vy pražští! Včera jsme hodinu přemlouvali autíčko, aby jelo, do rána nám v kuchyni zamrzla voda, vrata do garáže taky - tomu říkám předvánoční blázinec. Ale když vyjdu se psem ven, borovičky jsou ozdobený jenom sněhem, a ten nám křupe pod nohama, a pes se v něm válí a má radost, že už není mokro a těší se, že na vánoce bude celý týden s náma a vyřvávat na nás: "už nechlastejte ten grog a pojďte ven!" A my roztlačíme auto nebo saně a pojedem se podívat na skutečné ježíšky, kteří vrní v postýlkách našich přátel....
04.12.2001 00:00 K dílu: kanka
clim, pája .. no právě ad3) mám taky kamarády, mám vlastní zkušenosti. "pacienti" se bojí to přiznat, většinou se jejich známí bojí "ho zranit", moc se s ním nebaví nebo je povzbuzují výroky typu "dej si panáka a bude ti líp". Strachují se o zaměstnání - chtěli byste, aby učitelka vašich dětí navštěvovala psychiatra? ad2) Jo, Popelucho, většina těch děl mi taky připadá jenom rýpáním v bebíčku. Ale připadám si moc zaujatá (co taky jinýho ..chi) ad1) 2 druhy "depky". Někdo má depku, např. "protože kamarád jede do Ameriky", "protože nemůžu na pařbu", "protože prší" apod., a každej o tom musí vědět. Takový bych kousala, aby dostali radši vzteklinu! Někdo ji má, ač to neví a připadá si jenom neschopnej, unavenej, nevěří si, a někdo už to ví, bere si dovolenou na konzultace s psychiatry a tajně polyká prášky, a neradi se tím chlubí. Tak to asi bylo myšleno, ale jestli je to blbý, tak sem posílejte třeba pořádný ftipy.
13.11.2001 00:00 K dílu: kanka
Taky mám ráda dušicky, je to takové uklidnění... Fejeton se mi moc líbí, ha - a nejsou v něm chibi! Pusinku pro Barušku!
13.11.2001 00:00 K dílu: Málá kobylka verzus velké pivo kanka
sakra, dostla jsem chuť na pivo!
Nahoru