27.12.2016 21:51 K dílu: Zima whitewalker

To mě upřímně těší. Mám v plánu tady vložit první část první kapitoly mého příběhu. Toto měl být jakýsi úvod, prolog chceš-li. Avšak přehodnotil jsem své plány.

27.12.2016 16:37 K dílu: Zima whitewalker

Jinak díky za připomínky, jsem vděčný

Whitewalker

27.12.2016 16:37 K dílu: Zima whitewalker

Jsem nic nepřidal, jen jsem rozvinul myšlenku; obohatil ji. Představ si to jako jednu hlavní prasklinu, od které se táhne dalších tisíc. Tak je to.

Chlad spadá pod zimu. A je známo, že zima je jen v zimě :)

26.12.2016 18:03 K dílu: Zima whitewalker

Budu rád za každou kritiku!

18.01.2016 14:27 K dílu: Nedokončený příběh - úryvky whitewalker

Nevím, jestli vůbec vnímáš, co se tady píše. Není nic špatného na hluboké kritice (nikdy), pokud ji ovšem autor nedostává neprávem, opakovanou několikrát po sobě nebo od lhostejného kritika. A pokud ti vadí, že jsou na internetu texty horší kvality, nečti si je. Ztrácíš jenom čas a otravuješ ostatní.

16.01.2016 14:24 K dílu: Nedokončený příběh - úryvky whitewalker

Nechtěl jsem tě nějak poškádlit (no možná trochu), ale spíše usměrnit. Takto se chovat k lidem není nic, za co bys měla být hrdá. Jak jsem už psal, pročetl jsem si pár tvých poznámek. Proto tě prosím, nikoho od tvorby neodrazuj. Pokud ho to baví, nevím proč by měl přestat, zvlášť když dostane hlubokou kritiku od autora Burana. Nic ve zlém.

15.01.2016 19:19 K dílu: Nedokončený příběh - úryvky whitewalker

Já musím uznat, že moje dílo ještě není zdaleka dopilováno, to nepopírám. Proto také stojím o hlubší kritiku. Ale vše má své meze. Pokud se člověk vyjadřuje, měl by dbát na slušné chování, jedno ze základních pravidel. Každý autor, ať malý nebo velký, musí být pokorný. Jinak by nemohl přijímat rady a dále se zlepšovat. Nechci se s tebou dohadovat, kdo má větší IQ, kdo je chytřejší nebo moudřejší (lidé si dokáží sami vytvořit obrázek). Od toho tu nejsme. Své slovo jsi měla, takže pokud se chceš příště vyjádřit, vyvaruj se sprostých slov - ber ohled na slušné lidi.

14.01.2016 13:52 K dílu: Nedokončený příběh - úryvky whitewalker

Je řada na mně, abych se také trochu rozepsal. Nejprve chci poděkovat Alisse za kritiku a malé povzbuzení. Díky moc. Na druhé straně jsem si udělal menší průzkum autora careful. Nechci kritizovat vlastnosti, které dotyčná osoba má, nebo styl jakým píše (ale nebylo by to na škodu). Tvé chování mi přide někdy až jako infantilní, to by se dít nemělo. Jinak je tvá kritika irelevantní. Nemám rád, když někdo opakuje kritiku, která už byla vyřčena. Tak to vidím já, nic proti tobě nemám. Ale díky, že ses vyjádřila.

12.01.2016 21:19 K dílu: Nedokončený příběh - úryvky whitewalker

Díky za příspěvky. Moc si jich vážím jako každou jinou kritiku. Budu na tom pracovat. Ještě jednou děkuji.

Nahoru