24.10.2020 16:43 K dílu: Krok do neznáma Veles

Jak už to bývá se smrtí si netykám, ale vždy mi přišla studená. Všichni horkokrevní živočichové po smrti vychladnou, a ti studenokrevní také nezteplají. Navíc máme spoustu pořekadel jako "Ani nevychladl a...[Dosaďsi jakoukoliv obvykle nepříjemnou konverzaci]" Nebo "Je studenej jako mrtvola." Tyhle věci a další navrch mi vnukují to přirovnání. Ve světě je hodně banálních vět, jako "Veď dobrý život" nebo "Žij naplno", ale ačkliv jsou to banální moudra, tak přesto není jednoduché jich docílit. Například "Buď dobrým člověkem." Co to vlastně znamená? Pokud se zeptáš sta lidí dostaneš sto růzých odpovědí. Záleží na jednoho morálce, názorech, v jakém prostředí vyrůstal a definici samotného dobra. Navíc i pokud se shodneš na defenici, tak cesta k "dobru" jako takovému není jednoduchá. 

Každopádně rozumím odkud tato kritika přichází a děkuji za ni. Tohle je pouze mé vysvětlení k tomu, proč jsem to napsal jak jsem to napsal. :) 

23.10.2020 11:57 K dílu: Zahradní král Veles

Děkuji za přečtení :) Původně to měla být veselá básnička, ale jak jsi sám podotkl, úplně to nedopadlo XD

22.10.2020 20:06 K dílu: Ke dnu mořskému Veles

Děkuji za informaci, měl jsem tyhle básničky někde uložené, tak jsem je sem hodil jen abych na to později nezapomněl. Všechny budoucí více časově rozložím. Každopádně děkuji za radu :)

22.10.2020 20:03 K dílu: Ke dnu mořskému Veles

Ah, omlouvám se, úplně jsem to přehlédl XD Děkuj za radu, takhle složenou stránku jsem již dlouho neviděl. Budu to muset asi řádně projet abych se vyvaroval takovýmto chybám. 

22.10.2020 19:30 K dílu: Ke dnu mořskému Veles

Jsem tu poprvé, takže děkuji za přivítání :D

Nahoru