11.01.2022 20:51 K dílu: Polapená literarnicubka

Ahoj! :) Terapeutický v jakém smyslu? S tím si zase jakožto autor dovolím nesouhlasit já. :D Erotická poezie tak jak ji vnímám já je jiná - literární hodnota sama o sobě erotično prvoplánově neprobouzí, mým cílem je vyvolat představu, přenést na čtenáře atmosféru. Chci být trochu prvoplánová. S někým to souznít nebude, někdo se v tom najde.. vnímání sexu, lásky i umění se liší u každého jednotlivce, protože každý souzníme s něčím jiným - a to je v pořádku. :) 

A ještě jedna civilní poznámka - v Japonsku už dávno dávno muži svazovali své ženy, aby v nich probudili emoce. Shibari/kinbaku je extrémně intimní záležitost. Plná emocí a neverbální komunikace. Estetická. Vytvářející skoro až meditační stavy. :) Za mě výjimečný střípek z lásky. Podřízenost bych jako slovo taky nepoužila, za mě je to správné - odevzdání se s mou důvěrou a úctou toho, komu se odevzdávám. :) A pohodlné to moc není, když jsme upřímní.. ale nevšední určitě. 

Je to jako s marmeládou. Někdo jí nemá rád vůbec. Někdo pod ní dává na chleba máslo. Někdo zásadně bez másla. A někdo ji má rád jen v jogurtu. Dá se soudit, co je správný způsob jedení marmelády? :)

10.01.2022 20:50 K dílu: Země mého těla literarnicubka

Píšu podle reality zásadně :) někde tu inspiraci brát musím :) a není to jediné téma, ale mé oblíbené je jistě :)

09.01.2022 14:06 K dílu: Země mého těla literarnicubka

No jasně, že jo :) a ta publikuji na svém druhém neanonymním profilu :D a zatím tedy s výrazně větším oceněním mých básnických dovedností :D pánové, dovolte ženě jindy slušné nějakou tu trochu lascivní básničku O:) příště sem zkusím dát něco literárně hodnotnějšího ze své erotické tvorby

Nahoru