Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tebepln

31. 07. 2000
0
0
2967
Autor
Lasy

Tak už jsem dlouho nepublikoval . . .

Tebepln Jsem plný Tebe a Ty stojíš kdesi na rhu prohlížíš výkladní skříně a nabídky katalagů, z nichž nikdy nebudu moci nic Ti koupit a ani nevíš, že Jsem, že existuji. Jsem plný tebe Ty procházíš městem odcházíš bavit se s jinými a Nestojíš o tyhle verše, které jediné budu moci kdy ti dát a vždy pro Tebe budu psát a sobě jen číst. Jsem plný Tebe a Ty mne míjíš nepoznávajíc a nevidíc, stojím s Kyticí slov s Pugétem veršů ovázaným velkou a jasně Červenou stuhou Lásky, a Ty ani netrhneš rameny . . .
Lasy
11. 02. 2005
Dát tip
hmm, podivej se na datum :o) Lasy

Lassie
09. 02. 2005
Dát tip
Prod si porad tak zoufaly..vzdyt na svete je spousta veci,diky kterym se na ny smutne da zapomonat..

Svatoušek
05. 08. 2000
Dát tip
stojíš o hlubší kritiku ale já to necítím jako báseň - je to upřímná výpověď nedoceněného mladíka a potud je to pro mě zajímavé. Mám-li to brát jako báseň - chybí tam něco co by v člověku zůstalo, nějaké zvláštní metafory, možná vnitřní náboj... zvolil si neveršovanou formu - máš volnost takřka nekonečnou - na to je toho mizivě málo v řádcích. Tolik jako nefundovaný kritik... za člověka v sobě ti přeji ať najdeš tu která dá přednost kytici veršů před modním katalogem. :o)

Lasy
05. 08. 2000
Dát tip
Díky.LASY

Kovi
31. 07. 2000
Dát tip
Realita je krutá... Trošku si pohrát se slovy... by to chtělo... občas to někde selže... Ale jinak pěkný... moc

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru