Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vilda

24. 08. 2000
2
0
2061
Autor
Skorpil

je mi ho líto, ale to je jediný, co s tím můžu dělat, dopr... :-) je to trochu účelové - nic nenadělám, s tím už, "tak" mě to napdlo, tak "tak" jsem to sem dal...

Pravdu nesa ve svém mozku, však nikomu jí nedaje on častokrát bil nevinného vozku, vlastního povozu nemaje. Se sluncem chtivým hraje schovku, měsíc stovkou uplácí ženy kácí se mu na pohovku v chlastu s nadějí se smutky se potácí. Ale smutky plavou to jen on se topí dál je mu téměř jasné, že tenhle boj on asi nevyhrál.
Skorpil
06. 12. 2000
Dát tip
No ahojte pane Brizo. nevim esi je Vam znamo, ale dluzim Vam dva x caj "genmajchu", pisi-li to dobre. Vzdy jsi z cajky odesel o neco drive nez ja, a jelikoz jsi pil to same , nepletulili se - platils i za me. Ze bys' me mel tak rad? :-)) V kazdem pripade to nosim v hlave a pri pristim shledani se priprav - nebudesh stihat behati kamsi na Malou stranu :-)) Dik. Dik - to abys nemyslel, ze neumim dekuvat... dodatecne. S.

Bříza
04. 11. 2000
Dát tip
Týýýý Skorpile .... :c) hutná strava !!! s tím vozkou a povozem - "téměř geniální" ... ale neber to osobně... (dyk mě znáš...)

zirafka
28. 09. 2000
Dát tip
mě to přijde skvělý k tomu měsíci se stovkou :-) i rytmicky. Poslední čtyři řádky jakoby patřily trošku někam jinam. Ale celkově dobré :-)

Skorpil
31. 08. 2000
Dát tip
mockrat Ti dekuju, Balzinku - to fakt potesi :-)) cau S.

blazinek
29. 08. 2000
Dát tip
jujkyty to je dobré :-)) moc se mi líbá "Se sluncem chtivým hraje schovku, měsíc stovkou uplácí", to býti prostince na tipkání :-))

Merle
24. 08. 2000
Dát tip
není to zlé (já bych jen tu rytmiku...) každopádně je celkem jasné, co si chtěl říct...

Tynic
24. 08. 2000
Dát tip
Hodnotím taktéž kladně... Tuhle věc by nebylo od věci napsat klidně i drsněji...

Skorpil
24. 08. 2000
Dát tip
merle: diky tynic: jeste se te drsnoty bojim, abych to tu nahodou neprepiskl, on se clovek vzdycky necha tak trochu unest a pak uz ho nic neudrzi..., kazdopadne dik a nekdy se do tohozkusim vice oprit :-))

Blinky
24. 08. 2000
Dát tip
Asi tě chápu, ale je to moc krutý. Respect for S, respect for V.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru