Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Deprese

01. 05. 2004
0
0
1084
Autor
Smileface

Doufám že vám neskazím náladu ;-)

Je mi špatně,cítím se jak idiot,jsem nejhorší,nejhorší ze všech.PROČ,bože PROČ zrovna já musím být ten nejhorší,proč musím být tak nejistý ve svých krocích?

Nevím co dál,mám toho hodně co dělat.Sejně nic nedělám ale vyčítám si že bych měl.Nemůžu.Drží mě to jako klíště.Špatné pocity,úzkost,to napětí po celém mém těle.Jsem na nic,kdybych se nenarodil,bylo by to jedno.Jsem tu zbytečně,ničeho nedosáhnu,všechno se mi kazí,rozpadá pod rukama a lidem kteří mě pomáhají ani nepoděkuju,co jsem to za člověka?Dělám chyby,stále a pořád,chyby které mě v minutě seberou celý den,chybné dny co mi promrhají život.Bouchám se do hlavy,můžu za to,že sem se takový narodil?Jsem to přece JÁ,můžu se změnit,ale nevím jak.Chtěl bych,ale nechce se mi.Potřebuju něco zničit,nejlépe sebe,ale bojím se toho.Když budu brečet,pomůže to?Nevím co dál,kudy dál,mám volnost pohybu,ale jsem myšlenkami svázaný.Nechci být nejhorší,vážně nechci ale někdo musí být.Každý den je to horší a horší.Musím být přece šťastný,přeji si to,ale nevím jak to udělat.Možná bych měl jít spát,ale vím že neusnu…


Smileface
03. 05. 2004
Dát tip
Opravdu kvalitní kritika Marcilko :-/ Můj psychický stav nehodnoť,protože je to dílo,ne moje zpověď

Feanor
02. 05. 2004
Dát tip
tady je alespoň vidět, jak už upadají i kritiky;)

Kryton
02. 05. 2004
Dát tip
nekoho to rozhodi, nekoho ne :o) kdyz ty pocity znas a vis, co s nimi :o)

Marcilka
02. 05. 2004
Dát tip
....Bože ! Vyhledej Pravidla pravopisu...a psychologa !

Feanor
01. 05. 2004
Dát tip
Proč? PROČ?! Ano, asi začnu mít deprese... z toho, co tady čtu. no, možná i z toho, že jsem se číst naučil;) ona ta velká modrá inkoustová skvrna v záhlaví, která nemá mít žádný víznam, se přeci jen více podobá nápisu "Písmák" než obrazu vypolstrovaného gauče psychoanalytikova.

Smileface
01. 05. 2004
Dát tip
No já to psal uplně v pohodě :o) Jen se mi chtělo trošičku vás rozhodit ;-)

Dero
01. 05. 2004
Dát tip
Hele, Feanore, ten Tvůj "víznam" mě ubíjí víc než to dílko ... ;o)) Smileface: Ni trochu nejsem rozhozen ... ;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru