Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nad ránem

31. 08. 2000
2
0
2076
Autor
Špuntík

Držel jsem v náručí její umírající tělo a tiskl ho k sobě, vůně ranní rosy rozežírala jí hluboké rány, ze svého obleku rval jsem cáry a snažil se obvázat rány. Jemné tváře halila do zkrvavených cárů mých šatů, aby ranní zpěv paprsků nespálil její bledou tvář, oblečenou bolestí všech hnisajicích ran. S důvěrou do příštích životů šeptala mi o víře v další dny, rty rozpraskány čerstvostí přicházejícího dne. Poté vánek, co se prodral přes mé slzavé pohledy, jí políbil na dobrou noc. A začal nový den.
Mahoney
09. 09. 2000
Dát tip
skělé, super, TIIIIP

Miroslawek
01. 09. 2000
Dát tip
Heh, typický Špuntík, jen čekám, co budeš psát, až Tě postihne opravdový bol a soužení. Brablenec_P, by napsal, že hnisající rány jsou nechutné, ale já s ním nesouhlasím. Docela mi chutnají. Ne, že by to nebolelo. Jako téměř každé Tvé delší básni bych vytknul opakování některých slov (drobný stylistický prohřešek), ale přes míru ukecané to tentokrát není.

Vandalka
01. 09. 2000
Dát tip
Náhodou.. buď je to tím, že tě čtu poprvé a nemohu vytýkat přehršel bolu či čeho, ale mě se to zalíbilo na první pohled.

Tadeáška
01. 09. 2000
Dát tip
Nerada to říkám ale Miro má pravdu leč tak mě zaujala že dávám TIP zvlášť ty rty rozpraskaný čerstvostí to je NO MŇAM

Saxanka
31. 08. 2000
Dát tip
Špuntidlo... Nevadí,že začal nový den jděte si lehnout mezi ten Váš plyšový cirkus a probudte svá kukadla .... Nebo budu smutná a na smutný čarodejnice nejní pjekný pohled:o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru