Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PODZIME

14. 09. 2000
6
0
3495
Autor
Sarken

ten mě zase ztrestá, zatím mne podaroval pořádnou chřipkou a teď jen čekám, co ten dědek mstivej vymyslí dál...

Na jaře skrýváš se v obálce žlutého listí holými větvemi hrozíš k svátku mi mraky vozíš o tvém příchodu mne jistí šedý dopis bez adresy. Jen čekáš, čekáš abys rozhodil nad lesy pachuť prohry v ruletě dáváš do hry bod červený a černý to kdyby někdo zapomněl že létu jsi vždy věrný. Občas ucouvneš, snad váháš pak na slunce vyženeš psy v podobě mraků. Dnes nebo zítra přijdeš si v rouchu z pavučin bez ptaní a bos kahancem popela máváš nade dny příštími a klidně tvrdíš mi že za radost málo platíme tak víš co? Polib mi šos podzime!
Sarken
04. 10. 2000
Dát tip
Miro: taky, že jsem to poslala

Miroslawek
02. 10. 2000
Dát tip
Líbám Tě nejen na šos. Krásný. Tohle by se hodilo číst na srazu.

blazinek
24. 09. 2000
Dát tip
podzime s kosou nenech ji bosou i když tě nemá ráda pobíhat do brzkého rána jak zalehne v nemoci proklíná tě do noci píše básně, nadává zkrátka je pak nasraná :-))

JDqH
19. 09. 2000
Dát tip
Díťo moje, se mi moc líbí... podzim sice má svoje kouzlo, ale mé horní cesty dýchací mi též nedají jej užít. Je to vtipné a svižné, kouzelně milé. Ale máš tu potvoru pěkně pod kůží, co? Takhle bych u tebe nerad skončil.... ;-) *!

Lasy
17. 09. 2000
Dát tip
Jestli se takhle někdy dokážu vyrovnat s podzimem tak to bude fajn, ale ta basen se mi hodne libi celkove, skoro bych ji ani "nedorazil" takhle usmevavym koncem, nakonec ale chapu ze to pro tebe je zpusob jak se s tim vsim vyrovnat, nebo ne? LASY

Bodlak
16. 09. 2000
Dát tip
Jsem za jedno s Šílkou..))) prolog a posledni věta..)))) TIP za pobaveni a za některé obraty

Adelan
15. 09. 2000
Dát tip
Moc pěkný...mám na podzim úplně stejný názor...jóo jaro...to je jiná :-)

Ber
15. 09. 2000
Dát tip
Je to moc povedený ,zrovna mám stejnou náladu, já bych to tak krásně nikdy nenapsala,díky a tip

Merle
15. 09. 2000
Dát tip
ta část s ruletou je slabší, ale konec, konec nemá chybu :-)))) přesně takový mám rád :-))))) celkodbe je to rozhodně aspoň na ZbDť

he_man1
14. 09. 2000
Dát tip
ach ty vzpomínky!Snad na svého dědka?Ne ta báseň je dobrá,ale ty vzpomínky taky.

Jákob
14. 09. 2000
Dát tip
já podzim rád :o)

Šílená
14. 09. 2000
Dát tip
Já podzim taky rád...ale na druhou stranu... tahle básnička mě tak krásně rozesmála...tedy...prolog a poslední věta. Ty se nezapřeš:o)))! dík za ten úsměv... ale to už jsem ti řekla do ufounka... no a teď když si tak čtu tu básničku po druhý... přidám k úsměvu tip...ty mrační psiska...a ten kahanec a vůbec je toho tam víc co stojí za přečtení!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru