Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ZOO 131104

28. 11. 2004
14
0
6579
Autor
angel1

Opravdu tam stál. Na rohu rušné pražské ulice. Ještě mě čekal! Srdce mi poskočilo radostí. Hned jsem ho poznala. Byl přesně takový, jak jsem si představovala. Tak excentrický a zvláštní. Na první pohled už i tím, že měl na druhém konci vodítka stejně hubeného a stejně vybarveného člověka.
Na mé koktání o tom, že jsem nemohla najít metro, jen shovívavě potřásl hlavou. Jsem zvyklý trpělivě čekat na svou kořist - říkaly jeho přivřené vlčí oči.
Znám za rohem přívětivou hospůdku, nezajdem? Zajdem – nadšeně souhlasím.
Abychom nezašli žízní - zažertoval a štěkavě se rozesmál.
Jsi v Praze, dáme si vídeň - věta piju whisky byla ignorována- povolím mu pár piv, a abych ho dostal potom domů, mám v ledničce ještě nějaké lahváče. Ony to sice servírky nerady vidí, když tu bude pít s náma ( prý kvůli nějaké hyeně, co ohrožuje zdraví ), ale drobnou radost mu povolím.
A ještě takovou užitečnou radu. Nedívej se mu upřeně do očí.. bere to jako výzvu a okamžitě zaútočí. To je pak hodně nebezpečný a nevím, jestli bych ho udržel. Příště si radši dopředu naplánuj únikovou cestu. Hmm- sjel podceňujícím pohledem má andělská křídla – to ti bude asi naprd. Ovšem tebe chrání ten Zenit, co máš za sebou. Já ho držím zkrátka ( řemen se nebezpečně napjal) ale někdy je to nad mé síly. Jednou jsem mu musel – považ - dokonce prokousnout nos ! A pak se ke mně lišácky naklonil a mrkl - jediný povel, který bezpečně zvládá je : halí belí…..ale radím ti ho radši nezkoušet…
…a večer plynul... zrcátka a korálky se už dávno přestěhovaly do mé kapsy…on byl stále svěží…snad to způsobil piškotový doping… zatímco ten druhý snad měl tu whisku v kafi…
Ještě dlouho potom, co jsme si dali pac a pusu jsem se za nimi dívala. Snad zamává ocáskem…nezamával…ani jeden… přesto to byl krásný večer…
Co ? Že jsem se zapomněla zmínit o ZOO ? Máte pravdu. Tam jsme vůbec nebyli. Už jste někdy viděli anděla v ZOO ? Neviděli ? Tak vidíte. Jsou prostě vzácní.

mezisvětec
02. 03. 2005
Dát tip
perfektní...* Je dobře, že jsou vzácní, kdyby se přemnožili, museli by se redukovat jejich stavy...kdo by měl to srdce...?

fwd avi

gabio
16. 01. 2005
Dát tip
t Slůůůníčko:to si ty dílka vybíráš, nebo ti jen někdo posílá avi?

Entrée
05. 01. 2005
Dát tip
taky bych chtěla vidět anděly v ZOO. zajímavý nápad

Montrealer
09. 12. 2004
Dát tip
Tak excentrický a zvláštní. Na první pohled už i tím, že měl na druhém konci vodítka stejně hubeného a stejně vybarveného člověka.
(prý kvůli nějaké hyGYeně, co ohrožuje zdraví), ((|:~))

Pozdravuje tě instalatér. Kape mu... z nosu ! *t* -:))



angel1
09. 12. 2004
Dát tip
já ho nechtěla opravovat- to víš, vlkovi já klidně odpustím, že si plete hygienu s hyenou. Takže: nekape mi-na karbid

arthamir
05. 12. 2004
Dát tip
:-) to je krásné... zabalená legrace do malých balíčků... podávejte před usnutím a po dobrém odpoledním kafíčku :-)

Stevenson
01. 12. 2004
Dát tip
T*

Snad zamává ocáskem…nezamával…ani jeden… huaaaaaaaaa:*))))))))))...to byl jako sileny hrosi smich pokud to bylo nepochopeno...

angel1
30. 11. 2004
Dát tip
pochopeno :-D

f_moll
30. 11. 2004
Dát tip
:))))))))))) *

tim lepe:*))))))

tleskám a pleskám...... hezký pohled... :-))

Lotoska
29. 11. 2004
Dát tip
:-) *

Lyryk
29. 11. 2004
Dát tip
nad ZOO lítají andělé každý stý přestupný rok .-))) nenechte si ujít...

:))) Já z tebe asi vylezu z kůže... :)) *t -za další originální pohled... :)

JiKo
28. 11. 2004
Dát tip
pH to je přímo nadhled :)))))

marble
28. 11. 2004
Dát tip
gg, excelent lady. Tip

StvN
28. 11. 2004
Dát tip
Dobrý. Líbí se mi.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru