Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nenech

18. 03. 2005
0
0
2126
Autor
Jehanne

/Původně pouze k očím Nallien/

K večeru mě začínáš objímat lehce

Tvý doteky plný chladu jsou

 

Cítit je sladká kapka violence

A přes hvězdy zase mraky jdou

 

Tvůj pohled mnou naskrz prochází

Zanechává černej splín v oděrkách

 

Čas roztříštěn do mnoha fází

Plouží se dlouze dolů po rukách

 

Už mě držíš pevně

Nemám sílu kopnout

Světlo svítí temně

Chceš mě celou polknout

 

Otisk mojí tváře na zdi bude

Chtěls to-máš to mít

 

Má krev rozlévá se tady všude

Měls mě raděj udusit

 

Spokojenej úsměv na rtech máš

Teď dosáhl jsi toho svýho

 

Myslíš jak tvrdě mi pomáháš

Když snažíš se dělat blbýho

 

Rychle se zastav

Ještě jsem tady

Srdce svý nastav

Prolezlý hady

 

Svlíkáš ten hnusnej šedej šat

Co na tebe sem přilepila před chvílí

 

Až teď si se mnou chceš hrát

Jenže z mojí pusy letí jen motýli

 

Tak bereš za ruce polostuhlý tělo

A táhneš ho krutě za sebou

 

Děláš co tělo moje nikdy nechtělo

Stiskni mi dlaně-hrozně mě zebou

 

Tak už mě zahoď

Nechej mě chcípnout

Se smrtí závoď

Nenech mě v(z)dechnout


Petr_Pan
21. 03. 2005
Dát tip
dík ( za přáníčko ) :-)

Torolfita
20. 03. 2005
Dát tip
Přece jen něco dodám... Začátek má zvláštní atmosféru a ten zvrat (osobně vyznívající - netřeba hodnotit). Je cítit psaní duše.

Jehanne
20. 03. 2005
Dát tip
Tož tady se sebú všeci súhlasíme. No to je milé ;)) Mír sestro/bratře :) Michaela>Míšo, prosím Tě, Ty tady vobec nezabíráš místo!!Čto eto za kód?Já si náhodou moc cením teho, že čteš, co sem dávám, že komunikuješ a máš zájem!A věř, že lidi, které tady ráda vidím, bych mohla spočítat na prstech jedné nohy. Tarotová_karta>Fajn, thanx. Petr_Pan>Da, eto supjeeeeer:) No, asi sa nebudu v dohledné době mět tak, jak bych si představovala, but jsi milý, maj sa také podle možností... Btw.-tož sice to ešjo ten člověk neviděl, ale možná to zde nechám. Kvůli těm kritikám. Torolfita>Džankujem, že máš taky co řéct ;) Ja rada etomu, čto na Těbja nějak moje verše působí.

Petr_Pan
19. 03. 2005
Dát tip
možná měla zůstat jen pro jeho/její ( ? ) oči ..

Jehanne
19. 03. 2005
Dát tip
Jo, to měla. /Nallien is girl/ Ale to, proč sem to vyplivla stejně nikdo nepochopí.

Petr_Pan
19. 03. 2005
Dát tip
dík za nápovědu + právě proto, že to tady asi nikdo nepochopí, mi přijde zbytečný to sem dávat, když se tady sejde pár šťouralů, co ti bude lát do barbara, že tam máš příšerný rymy a tak, když Tobě na tom pravděpodobně moc vůbec nezáleží, protože pro Tebe to má jistej význam, kterej tady nikdo nepochopí .. hm .. :-) nicméně - proč ne

Wuzzy
19. 03. 2005
Dát tip
Sakra, chtěl jsem reagovat přesně tak, jak Peter_Pan předpověděl, ale teď už to asi nemá cenu...

Jehanne
19. 03. 2005
Dát tip
Petr_Pan>Děkuju Ti.Tohle jsem od nikoho tady nečekala.Je to totiž úplně přesné.Nedávám sem žádné texty kvůli temu, aby mi někdo psal, jak jsou vystavěny a já nevim co. Měli by se pokusit najít v tem něco.. jak bych to řekla.. číst mezi řádky, nebo tak něco. Na druhou stranu se pak nabízí otázka-tak co tady sakra dělám, to si možu svoje pošahané texty klidně psát dál, schovat je doma do šuplíku a nikoho s tim neotravovat. Že jo? :) Ale to taky nechci. Eto těžké sa mnoj :)) Kolikrát jsme si říkaly, že člověk sem na Písma hodí verše, na kterých mu strašně moc záleží, a ostatní Tě skoro udupou. Pak napíšu nějakou kravinu, která mi nezabere ani pět minut, "vybliju" to sem /Jehanne?To je ta holka se zvláštním vyjadřováním?/...A hádej co? Všem sa to moc lúbí, dostanu tipy, ale to mě jen donutí se chabě pousmát. Písmák je pro nás filtr, způsob ventilace... Jinak jsem tím nechtěla řéct, že nemám ráda záporné kritiky. To fakt ne. Mnohem milejší mi je, dyž mi někdo řekne, že je to totálně strašné /mě sa to trochu dotkne, ale pak si řeknu, že je to stejně jedno, pro mě to má význam a hotovo:)/, než dyž mi někdo leze do zadku a kecá žvásty. Jsem teď docela mimo, moje vyjadřovací schopnosti jsou na nule, tož mě prosím zkus omluvit. Esli to aspoň trochu půjde. Každopádně jsi mě moc potěšil, možu enem souhlasit. Ale neboj, za chvíli to smáznu. Je to zde kvůli temu, že chci, aby si to přečetl jeden určitý člověk. Až sa to stane, kick out. Wuzzy>Hm, to zřejmě napovídá o symbióze duší ;)))) Dík za návštěvu!

Petr_Pan
19. 03. 2005
Dát tip
máš pravdu v tom, co povídáš a - co se vyjadřovacích schopností týče, nevadí mi Tvůj styl ani maličkato - můj je taky většinou bezpříkladně krkolomnej .. :-) měj se pěkně :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru