Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Něco za něco

12. 12. 2000
0
0
1601
Autor
Erik_Piper

Pomoz mi, pomůžu Ti.

Ahojky, jak někteří z vás už víte, nejsem čech, nýbrž pes... to víte, Internet... ale vážně, jsem američan a píšu česky, takže dřív než můžu vystavovat nebo publikovat své věci, musím (nebo měl bych) je nechat korektorovat. Dosud jsem nechal korekturu svých věci na jediného člověka, ale ten nemá moc času, nezabývá se jinak soustavně češtinou (i když má velmi dobré postřehy a navíc dobře umí anglicky), a ještě ke všemu je to dost hezká ženská a já dost ženatý muž, takže trochu se stydím... neracionální, ale je to tak. Proto hledám mezi vás korektory (ky). Těm, kteří mi pomáhají, bych se mohl odvděčit radami/korekturami kolem angličtiny: hodina mé pomoci za hodinu práce na jazykových korekturách mých věcí. Můžem se domluvit i jinak, umím ještě trochu HTML a trochu můžu radit kolem počítačů, i když opravdu jenom trochu. Kde to bude mít smysl, zmíním korektory (-ky) i v prolozích děl atd. Koho to zajímá, ozvěte se tady nebo pošlete zprávu. Erik P.
Lasy
16. 12. 2000
Dát tip
PS - erika ti nic umelecky zamer? Pokud nekdo schvalne a trvale nici cestinu je to i tak jeho vec, nemusime ho nikdo cist, ani opraovat . .. LASY

PS
15. 12. 2000
Dát tip
Smutné je, že Američan chce psát tak jak se má, spisovně... A spousta Čechů na to kašle. :o(

christi
14. 12. 2000
Dát tip
Hey Erik, if you need help anytime mail me I live in Chicago right now so I can use your help sometimes too. Mail me here, or at: kraskacz@yahoo.com And by the way, you said married, it's so honest. I like your poetry, so let me know what do you think about it, even that I see how many offers you've got before me. Talk to you later, bye Christi.

fox
14. 12. 2000
Dát tip
as christi said...any time...kecam....ale vypomoct můžu

JiKo
13. 12. 2000
Dát tip
EP bude později (zítra) ps: korektury na básničky nebo obecně jako kšeft na překlady ?

Merle
13. 12. 2000
Dát tip
seznam upoutávek se aktualizuje o půlnoci... já na tohle asi nebudu mít čas (kromě toho na pravopis nejsem odborník), ale kdyby si byl v nejhorší tísni, tak mi to pošli na mail merle@centrum.cz a já uvidím, co se dá dělat...

Vio
13. 12. 2000
Dát tip
Jo, teď už to vím ;-) Jsou tady asi i povolanější, ale jestli máš problém, klidně se na mě obrať ;-) Violator

Albireo
13. 12. 2000
Dát tip
Já Ti také rád vypomůžu (pokud se bude jednat o básničku, a ne o román :-) To, co píšeš, se mi líbí, tak aspoň budu první, kdo si to přečte.

StvN
13. 12. 2000
Dát tip
Cože? Psát tak jaxe má? Neeeeeeeeeeeee

PetrViP
13. 12. 2000
Dát tip
h-h-h, začíná to tu bejt světový:)

PetrViP
13. 12. 2000
Dát tip
klidně se na mě obrať, ale asi ti moc nepomůžu:)

Prokletí
13. 12. 2000
Dát tip
cokoli žádáš je předem splněno: rád pomůžu, aspoň si procvičím áninu před maturou.... hele, Ty jsi americkej Čech nebo jak? m.

kalinka
13. 12. 2000
Dát tip
se zmákne, amíku!:o) Dost ženatej?!:o) To zní dost upřímně!:o) Nezvykle na amíka!:o) Atkúda, malčik?!:o)

J
13. 12. 2000
Dát tip
Společnými silami.

Erik_Piper
12. 12. 2000
Dát tip
nechápu... psál jsem tu upoutávku, ale neobjevila se v seznamu nejnověji okomentovaných upoutávek... takže proto takhle šidím. Nezlobte se, prosím.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru