Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SRAZ NA PÍSMÁKU

12. 08. 2005
0
0
2106
Autor
Libero

Na serveru Písmák - tedy na adrese http://festival.poezie.cz probíhá sraz těch, kdo chtějí dát najevo podporu Lyrykovi třeba tím, že tam vloží jednu nikam nepublikovanou básničku ze svého šuplíku.

Pár lidí už se přidalo, tak se přidejte taky.


DŮLEŽITÁ ZPRÁVA Dámy a pánové - rád bych Vám oznámil, že naše skromné společenství pravidelně navštěvuje i Čou-En Laj, velvyslanec Jeho Nebeské Milosti Pána Říše Středu Ťiang Tse Minha
TvůjMéďa
15. 08. 2005
Dát tip
he to je fakticky blbákov, kdo by řek, že hra na poezii může takhle skončit, he he

Libero
15. 08. 2005
Dát tip
tragifraška nechutná by to byla, nebýt Jeho Velikosti Velvyslance Akadémona Čou.

TvůjMéďa
15. 08. 2005
Dát tip
to je jako bysme se v šesti letech s kamarádama vážně postříleli, tumáš skopčáku he he

Libero
14. 08. 2005
Dát tip
Milý "lakmusi" - když někomu vykáme, oslovujeme ho standardně od dob prvních buržoazních revolucí a od dob zákonného zrušení šlechtických výsad "pane"... Oslovení pouhým jménem bylo oslovením cháma, kterým se dávalo najevo nerovnost a povýšené postavení jednoho... (Bylo to trošku komplikovanější o onkání, onikání a vykání...) Podle starého ritu mu tedy já mohu říkat Lakmus, zatímco on mi bude říkat pane Sklenáři. :-) Podle novodobého se spokojím s panem Sklenářem a vykáním. Jako ctitel svobody slova mu jinak jeho názor neberu, Lakmus. Páč so si von myslí, to mně je lhostejné. :o)))

Empty
14. 08. 2005
Dát tip
Ať de ten dement do hajzlu.Mám ho plný zuby a sem rád, že už tu neni správce

Empty
14. 08. 2005
Dát tip
To jako fakčej 2 Písmáky???

jo. tendle, na kterém, přesně jak říkáš, šel ten dement do hajzlu. a druhý, jeho soukromý písmák, kam chodí on, pár jeho vlezdořití a několik lidí, co oceňují skutečnost, že tam funguje pokec (naivní fotbalisti a holky, co nemůžou usnout) je to něco jako kdyby chtěl mít někdo v pokojíčku taky svojí sochu svobody,,,, protože když se stavěla, utáhl na ní pár šroubků. (a navíc blbě)

Libero
14. 08. 2005
Dát tip
Arnošte - schválně, když tak hezky mluvíš. Mohl bys mi říct jeden jediný důvod, proč zrovna já - a k čemu - bych potřeboval lézt Lyrykovi do zadku? Ostatně někdo říká, že technicky i fakticky je TENTO web záložní kopií...

Libero
14. 08. 2005
Dát tip
A jednoduchá fakta - která by možná někoho zajímala - se zjišťuje těžko.

já jsem to pochopil v tom kódu písmáku, který lyryk jen zapojil pod jinou doménu nejsou některé cesty uvedeny relativními, ale absolutními hodnotami - a tak některé informace čerpá a zapisuje do normálního písmáku. tákže tak nějak

folape, nemyslím, že by tě tu někdo chtěl poslouchat. otázky, na které se ptáš, jsou stejně hloupé, jako jsi kdekoli jinde prezentoval a hádal se za ně - nemá tedy smysl na ně odpovídat. a najdi si v nějakém výkladovém slovníku poejm "záložní kopie".

Libero
14. 08. 2005
Dát tip
ne - moment... neodpověděl jsi na otázku.

janku, podle všeho to vypadá, že už samo zapnutí písmáku pod tou doménou je porušováním autorských práv. brzy by to mělo umřít. nebo podám žalobu a to vážně.

Libero
14. 08. 2005
Dát tip
No já na ně dostal odpověď od Merla v tom smyslu - jak si lze ověřit na LIteře - že fakt faktem - původní Písmák jede na festivalu... Mohl bys mě osvítit v mé hlouposti?

janku, neslyšíš tu něco? jakoby se tu něco strašně snažilo mluvit...

Libero
14. 08. 2005
Dát tip
je to TO přesně tak... všichni se budete vznášet... :o) četl? synku?

Libero
14. 08. 2005
Dát tip
hoši - perlíte duchaplnostmi - oba... Můj Čou je aspoň vtipný. :-)

Lasy
13. 08. 2005
Dát tip
Doprdele, jak je možné, že nemám tady žádné nové zprávy a na http://festival.poezie.cz/index.php, dvě? To jako pojedou dva různý systémy? Nebo co se sakra děje? Co Lyryk podniká? Nebo je to jen "starý" obraz Písmáka? Lasy

dva_karlove
13. 08. 2005
Dát tip
Lyryk kope kolem sebe, no... To už je vidět z toho, že si nechá dělat reklamu od idiota Sklenářova formátu... :(

Lakmus
13. 08. 2005
Dát tip
o.k. omlouvám se za to tykání. Sklenáři - spisovateli, jste jelito. Ale bojovný jelito. A pořádný jelito.

Feanor
13. 08. 2005
Dát tip
Ať žije PROTEST!!!!

Aymi
13. 08. 2005
Dát tip
smutný ...

dám tam svojí poslední báseň, no...

Lakmus
12. 08. 2005
Dát tip
Sklenáři, jsi jelito. Ale bojovný jelito.

Delahaye
12. 08. 2005
Dát tip
a ani ses nepodepsal ... Filip Sklenář - spisovatel :-))) jo jo, i rebelství je profese, jako každá jiná

Libero
12. 08. 2005
Dát tip
nevím, kdo je ten lakmus (bože, jak nemám rád ty primitivy, kteří někomu tykají příjmením), jen se ptám - kde je Gondorr? Kde jsou všichni ti Lyrykovi kamarádi, co mu tolik plácali po zádech? Přihlášeni na tomto serveru a plácají po zádech dalšího admina? mít vkus, děti. vkus v zásadních věcech.

Libero
12. 08. 2005
Dát tip
jj

pozorovatel
12. 08. 2005
Dát tip
a to ho podpoří?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru