Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

tvář..í..ví se to?

13. 01. 2006
1
0
858
Autor
parallelka

ou..need it..I\'m sorry.I\'m so sorry..(chr..stnu ti vodu do tváře)

letče..pro tebe..pro to(ne proto),že jsi se dnes ve mě zklamal..pro to,že o tom budeš přemýšlet a budeš zklamaný ještě víc.Přemýšlej,avšak nezapomínej,že bolí když klamu očima,ale nikdo nevěří pravdu(když řeknu,když vyslovím,když zakřičím).Ztratím se,budeš mít možnost mě najít,.V hromadě podzimního listí zahrabána budu schována.Rozmach ruky obsáhne rovníkový pás.Tropy přeskočí,příliš teplý vzduch nám nedělá dobře.točí se nám hlava,dva metry a třicet deka pozemské váhy spolu s nadnášejícím se soumrakem zpeřeného listí.Kapři,kapři.

Udičky a zástupy lidí čekající tupou ránu do hlavy špalkem ?..přál by sis,aby tupohlavé znalce not uzemnila rána dopadnutá na jejich holá temena,spolu s krvavým mokem mrtvých kaprů?..

Peťo ,mám tě ráda.Ty bláho.Myšlenka,střih,vymazání paměti.?..Tolikrát bych si vymazala vzpomínku,ale po rozvleklém uvažování nevyužiji  možnosti beztvarého lektvaru se službou chrstnutí mi ho do prázdného obličeje.Zjistíš pravdu a čeká se od tebe prostopášné mlčení,i přesto,že ztrácíš svetry a punčocháče?..Když ztrácím kapesníky s bláhodárně brčálově zabarvenými pruhy,nebo-li proužky,ŘEKNU PRAVDU!!!!!...ŘEKNI PRAVDU,poslechni levou klávesu s bláboly na konci vět.Schizofrenik tě přišel navštívit,přečíst ti poslední povídku J.D.Salingera a říct ti,že celou dobu fabuloval?...Utopie zachmuřených zorniček,a barrel of beer,čerstvě vyplavený mořem před vánocemi,.říkal,že to potěší.vždy(always).

jsem tupohlavec bez maximální znalosti cizích not vyslovujících se s akcentem na pravé plovině čelisti.Strhávám kůži z boku,na smrt vyděšená vlastním strachem.

Řekněte,že mě nechápete,a můžete spolknout své komentáře.Svět má každý,přece.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru