Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chyba s měkkým i? Nesmysl!!!

02. 02. 2006
5
4
2202

..........................................................................................................ehm

Jestli že dělate v každé větě chibi:

 

-Asi biste neměly dávat sví díla na pýsmáka...na pýsmákovy mohou bít díla jen s vissokou literární hodnotou...je to server jen pro velice nadané spysovatele.

 

-Kdiž je tam date, tak se přypravte na zakopání vašeho, jestli nějakého, sebevjedomí

 

-Přypravte se také na stálé upozornění "Jsou tam chyby, píšeš blbě"

 

-Ale možná že to človjek vidrží

 

-...možná taky ne

 

-Ale je jisté, že za rok se z toho stejně sblázníte

         Pak se scvoknete a budete psát totalní kravini.

 

                         Hehehehehehehehehehehehehehehehehe

 

                                      Chachachachachachachachachachacha


4 názory

Víš kolik mě tehdy bylo? Šestnáct! Pamatuju si, jak jsem byla zničená z neustálého: jojo, chyby tam mám, vím, nejsem na gramatiku... Takže to bylo jen takové zoufalé, nehaňte mě, vždyť můžu být autor i bez důkladné znalosti Gramatiky. Jsem jako Xindl X ;), také je disgrafik a to bez potvrzení. Dokázu jakž takž vyjádřit co chci jen díky hromadě knih, které sem přečetla :D

A.H.
12. 02. 2010
Dát tip
Což o to, díla s dobrou lit. hodnotou se zde občas mihnou.

mata11111
06. 02. 2010
Dát tip
:D dobrý no taky mi to tak příjde :D

mata11111
06. 02. 2010
Dát tip
:D dobrý no taky mi to tak příjde :D

Konečně někdo pochopil smysl Písmáka...

Jo, jo. To teď už taky vím. Napsala jsem to, jen abych se pobavila;) Ale kritiky mě už zas tolik neberou(jako dřív, kdy jsem z toho byla vážně skleslá). Člověk nesmí brát moc věcí vážně, jinak se z toho opravdu zblázní :)

No je fakt,že některý dílka u tebe čtu až teď,ale asi chápu,proc si to napsala...Jinak nebuď z toho naštvaná.Já když tady byla krátce,taky jsem tomu nevěnovala pozornost a po pár tzv. ,,ŤAFKÁCH",jsem si ten pozor začala dávat.Je to taková škola psaní:) A některý chyby,jsou opravdu tak silný,že se nad nima zastaví i negramot!

Natali_A
01. 04. 2006
Dát tip
pobavylo:D

Děkuji opravdu všem, že jsou tak vstřícní a milí... Pro mě tohle je hlavně pro uvolnění...to aby jsem se nezbláznila Tak vám všem přeji hezký de....................blesfvbsivlxgihagahul ...(a už je to tady)

Leclajr
02. 02. 2006
Dát tip
Mám z toho tady někdy taky takovej pocit, NĚKDY přemíšlým o tom, že bych vydal dílko jen abych se zalíbil, nee aby se líbilo mně.. heh, přeju hezký den a tIP**

Micro
02. 02. 2006
Dát tip
Hehe :). Jinak teda souhlasim s Fanýsem, chybu udělá každý, ale čtenáře, který chybu najde, to obvykle zbrzdí. Mě třeba vadí, když jsou špatně čárky (samozřejmě ve většim množství, výjimky nevaděj), protože čárky dost určujou rytmus a vůbec členění vět, a když chybjej úplně nebo ještě hůř jsou tam, kde by bejt neměly, brzdí to. Tím neřikám, že v nich chyby nedělám :).

Micro
02. 02. 2006
Dát tip
Ještě mě tak napadlo: v drtivé většině případů najdeš to, jak se slovo správně píše, v Pravidlech českého pravopisu, a protože jsou volně přistupná na netu (www.pravidla.cz), nevidim důvod, proč by se tam člověk - když si neni jistej - nepodíval.

Natasha_
02. 02. 2006
Dát tip
Hrubky nejsou zdaleka to nejhorší.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru